Secretele Dianei Dumitrescu! A fost model pana la 23 de ani si a castigat titlul de Miss Constanta!

Secretele Dianei Dumitrescu! A fost model pana la 23 de ani si a castigat titlul de Miss Constanta!
Secretele Dianei Dumitrescu! A fost model pana la 23 de ani si a castigat titlul de Miss Constanta!

Inainte de a deveni una dintre cele mai cunoscute actrite din Romania, Diana Dumitrescu a cochetat cu modellingul, in plus, a castigat si titlul de Miss Constanta, care a propulsat-o in lumea televiziunii!

 

Putini stiu ca Diana a fost fotomodel pana la varsta de 23 de ani si a aparut in multe pictoriale ale revistelor de fashion! “Mi-a placut foarte mult sa pozez si, fireste, sa defilez pe podiumurile de moda! De mica, am fost remarcata la concursurile de frumusete si, poate, si de aici curajul de a intra si in lumea modelelor! Am castigat in clasa a IX-a titlul de Miss Boboc, iar cativa ani mai tarziu, in 2003, am reusit sa devin si Miss Constanta! Au fost niste momente unice pentru mine si chiar sunt mandra ca am reusit
sa fiu apreciata! De altfel, dupa titlul luat la mine in oras, am reusit sa ma clasez pe pozitia a patra la Miss World si cei de la Acasa TV mi-au si propus sa joc intr-o telenovela de a lor! Iar de atunci, au inceput sa vina toate rolurile importante din viata mea”, ne-a declarat Diana Dumitrescu!
Pe de alta parte, actrita recunoaste ca viata de model a fost una interesanta, insa nu prea banoasa! “ Nu am  castigat prea mult, dar asa erau vremurile! Eram fericita ca sunt chemata la o prezentare, la finante,
nici nu ma gandeam! Daca stau sa imi aduc aminte, cred ca cea mai mare suma pe care am castigat-o a fost de 200 de lei, iar cea mai mica de 30 de lei”, a mai povestit blondina.

Putini stiu ca Diana a fost fotomodel pana la varsta de 23 de ani si a aparut in multe pictoriale ale revistelor de fashion! “ Mi-a placut foarte mult sa pozez si, fireste, sa defilez pe podiumurile de moda! De mica, am fost remarcata la concursurile de frumusete si, poate, si de aici curajul de a intra si in lumea

modelelor! Am castigat in clasa a IX-a titlul de Miss Boboc, iar cativa ani mai tarziu, in 2003, am reusit sa devin si Miss Constanta! Au fost niste momente unice pentru mine si chiar sunt mandra ca am reusit sa fiu apreciata! De altfel, dupa titlul luat la mine in oras, am reusit sa ma clasez pe pozitia a patra la Miss World si cei de la Acasa TV mi-au si propus sa joc intr-o telenovela de a lor! Iar de atunci, au inceput sa vina toate rolurile importante din viata mea ”, ne-a declarat Diana Dumitrescu!

Pe
de alta parte, actrita recunoaste ca viata de model a fost una interesanta, insa nu prea banoasa! “ Nu am  castigat prea mult, dar asa erau vremurile! Eram fericita ca sunt chemata la o prezentare, la finante, nici nu ma gandeam! Daca stau sa imi aduc aminte, cred ca cea mai mare suma pe care am castigat-o a fost de 200 de lei, iar cea mai mica de 30 de lei”, a mai povestit blondina.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies