Secretele Elenei Merișoreanu. „Puteam să spun adio carierei muzicale”

elena merisoreanu
Elena Merișoreanu

Elena Merișoreanu este una din cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de muzică populară. Cu toate că are 74 de ani, vedeta este la curent cu tot ce este de actualitate.

În cadrul emisiunii „Sport, Dietă și o Vedetă”, prezentată de Florentina Opriș, cântăreața este deschisă să ofere sfaturi de viață, din diversele experiențe prin care a trecut.

 Elena Merișoreanu,  sfaturi si trucuri pentru casnicie

emisiunea sport dieta su o vedeta
Secretele Elenei Merișoreanu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cine este Cerasela Rogen. „Am avut o mamă vitregă ca în povești... a fost extrem de violentă!”

Artista are o experiență în ceea ce privește relațiile, deoarece căsnicia ei a durat zeci de ani. Elena Merișoreanu le-a recomandat femeilor să mai treacă cu vederea ceea ca fac bărbații lor, dacă vor să aibă o căsnicie de durată.

„O floare nu crește, dacă nu te porți drăgăstos cu ea, ca și cu un bărbat. Să te porți frumos cu el, deși bărbatul nu e proprietatea noastră, dar nici noi proprietatea lor.

Să avem grijă, să fim toleranți și să ne facem că nu vedem multe lucruri. E mai bine așa, căsnicia e mai lungă.”, a declarat artista.

Cum a trecut peste probleme Elena Merișoreanu

elena merisoreanu sot
Când l-a cunoscut Elena Merișoreanu pe soțul ei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: “Ea nu e moartă, prin tot ce a lăsat ea trăiește.” Elena Merișoreanu a cântat la parastasul Ionelei Prodan

Cu toate că a avut o carieră de succes, problemele personale nu au ocolit-o pe Elena Merișoreanu. Luna aceasta, vedeta și soțul ei împlinesc 50 de ani de căsnicie. Însă, vedeta a povestit că a fost la un pas de divorț, dar a reușit să treacă peste probleme, urmându-i sfaturile mamei sale, care îi explica faptul că fiecare relație are momente bune și rele. Elena a rămas unită cu soțul ei, pentru a crește o familie frumoasă.

Mai mult, vedeta susține că indiferent de situație, familia trebuie să fie pe primul loc.

„Eram geloasă și dacă vedeam că vorbește la telefon. Acum realizez că poate am făcut greșeli în viață, dar am trecut cu brio”, a povestit vedeta.

Cum și-a cunoscut soțul Elena Merișoareanu

Chiar dacă  au trecut și prin momente critice, povestea celor doi a rezistat.

Artista a povestit cum l-a cunoscut pe partenerul ei de viață, fiind recunoscătoare că destinul i-a adus împreună.

 „Era student la Academia de Politie si era in practică prin locurile mele natale. Ne-am cunoscut prin niște prieteni comuni. A început să-mi facă discret curte, dar eu eram deja prietenă cu un ambasador, însă, dacă m-aș fi măritat cu ambasadorul, puteam să spun adio carierei muzicale. Până la urmă m-a convins Viorel al meu cu statornicia sentimentelor sale”, a povestit cântăreața.

Ce mânca Elena Merișoreanu atunci cand era mică

elena merisoreanu trucuri
Ce trucuri are Elena Merișoreanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este Elena Merișoreanu. „Mergeam la club, nu aveam treabă prea multă cu cartea”

Cântăreața s-a născut în Hunedoara, acolo unde a trait o viață destul de grea și de modestă. Cu toate astea, vedeta își amintește cu drag de momentele în care mama ei gătea preparate gustoase, cu drag.

„Făcea mama atâta  mâncare dintr-o găină sau dintr-un cocoș, făcea supă cu tăieței, tocană și friptură”, a mărturisit interpreta de muzică populară.

Ce intervenții estetice are Elena Merișoreanu

Elena Merișoreanu se numără printre cele mai cochete cântărețe din România. Indiferent de vârstă, vedeta și-a dorit să arate impecabil în fața fanilor. Artista nu acordă atenție doar hainelor, părului și a machiajului, ci este la curent și cu noutățile în materie de intervenții estetice. În urmă cu câțiva ani, cântăreața de muzică populară a apelat la o intervenție minim invazivă, pentru a scăpa de gușă. Elena Merișoreanu are o părere bună despre intervențiile faciale, pe care le recomandă cu căldură, din propria experiență. De asemenea, artista și-a îmbunătățit și aspectul tenului, pentru ca expresiile faciale să nu mai fie atât de evidente.

„Cam toate își fac, dar nu vor să spună. Trebuie să îți faci, nu fac operație. Mi s-a zis că dacă vreau să scap de gușă, trebuie să fac operație. Am găsit soluția, mi-a băgat niște fire. După câteva luni se vede efectul.”, a povestit vedeta.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cum te pregatesti pentru o calatorie cu propria masina?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies