Secretele femeilor trecute de 40 de ani. De ce sunt mai apreciate de bărbaţi

Secretele femeilor trecute de 40 de ani. De ce sunt mai apreciate de bărbaţi
Secretele femeilor trecute de 40 de ani. De ce sunt mai apreciate de bărbaţi

Te apropii de 40 de ani sau ai peste 40 de ani? Nu îţi face probleme. Bărbaţii te vor aprecia mai mult după ce treci de această vârstă. De ce? Pentru că sunt mai mature şi au învăţat deja să aibă o relaţie.

Ştii ce? Femeile de 40 de ani au simţul respectului de sine. Ele rar vor ajunge să facă istericale la operă sau într-un restaurant. Femeile mature ştiu să aprecieze, căci ele ştiu ce senzaţie îţi oferă nemulţumirea.

Femeile de 40 de ani îţi fac cunoştinţă cu prietenele lor. Femeile mai tinere pot să-şi evite chiar şi cele mai bune prietene, pentru că nu au încredere în partenerul lor. Femeile mature nu au nicio problemă dacă le vei găsi pe prietenele lor atrăgătoare. Ele ştiu că prietenele lor niciodată nu le vor trăda.

Rujul roşu aprins arată minunat pe buzele femeilor de 40 de ani, ceea ce nu putem spune despre cele mai tinere. Dacă înveţi să ingnori câteva riduri, vei descoperi că femeile de 40 de ani sunt mult mai senzuale decât cele tinere.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

PREMIERĂ NAŢIONALĂ. Întoarcerea regelui Daniel Ghiţă în ring. Luni, 29 octombrie, de la 22:45, Kanal D va difuza în direct confruntarea titanilor: Daniel Ghiţă vs Dzevad Poturak

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies