Secretele frumuseții actriței Su Burcu Yazgı Coşkun, Asiye, din producția "Totul pentru familia mea"

Secretele frumuseții actriței Su Burcu Yazgı Coşkun, Asiye, din producția
Secretele frumuseții actriței Su Burcu Yazgı Coşkun, Asiye, din producția "Totul pentru familia mea"

Audrey Heburn este modelul ei de feminitate.

Su Burcu Yazgı Coşkun, actrița în vârstă de 19 ani care dă viață personajului Asiye în producția "Totul despre familia mea", de la Kanal D, este unul dintre copiii minune ai cinematografiei din Turcia, având până la această vârstă numeroase roluri în producții de succes. Dincolo de talent, actrița a cucerit publicul și prin frumusețea și naturalețea sa. Actoria și machiajul merg mâna în mâna,  iar Su Burcu Yazgı Coşkun preferă să își lase tenul să respire atunci când nu este pe platourile de filmare și nu se machiază.

Ceea ce, însă, nu îi lipsește din geantă este un spray de corp cu miros de vanilie și rimelul. Preferă uleiurile naturale pentru hidratare și măști naturale pe care și le prepară acasă.

Pentru actriță, idolul sau în materie de frumusețe este  Audrey Hepburn și crede cu tărie în ceea ce aceasta caracteriza a fi cu adevărat o marcă a frumuseții: bunătatea, generozitatea.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Burcu Yazgı Coşkun s-a născut la Istanbul. Are origini albaneze din partea mamei și turcești din partea tatălui. A făcut primul pas în lumea actoriei în 2011, pe când avea doar 6 ani; publicul din România a văzut-o prima dată în serialul "Destăinuiri", difuzat tot de Kanal D.

Pe tânăra si talentată actriță o puteți urmări în producția "Totul despre familia mea", ce este difuzată de luni până vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Oana Roman vorbește despre prietenia dintre bărbați și femei: „Bărbații nu au invidii, nu au gelozii din alea proaste. Nu au răutăți, nu bârfesc prost cum fac femeile.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este femeia cu cea mai lungă limbă din lume? A intrat în Cartea Recordurilor: "Cei mai mulți sunt doar șocați și râd"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Decizie radicală luată de Bianca Giurcă, după confruntarea cu Giuly si Robert! Ce se întâmplă între concurenta de la „Casa Iubirii” și Patrick: „S-au acumulat mai multe lucruri”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies