Secretele siluetei lui Jennifer Lopez. Evită două alimente și arată ca la 25 de ani

secretele siluetei lui jennifer lopez
Secretele siluetei lui Jennifer Lopez

Jennifer Lopez reușește să arate ca la 25 de ani și în zilele noastre. Însă știați care sunt secretele siluetei sale? 

Aflați în rândurile următoare, care sunt secretele siluetei pe care o are Jennifer Lopez,  atât în ceea ce privește rutina de exerciții fizice, micul dejun, prânzul, cina, gustările, ceea ce aceasta bea, dar și cum reușește să își mențină frumusețea și tinerețea, evitând anumite alimente.

 

Rutina de exerciții fizice Jennifer Lopez

În primul și în primul rând, trebuie luată în calcul rutina de exerciții fizice a artistei.

Aceasta obișnuiește să lucreze din ce în ce mai mult în ceea ce privește exercițiile sale fizice, pentru a avea grijă de ea întotdeauna și pentru a-și păstra aspectul tânăr indiferent de vârstă. În ciuda faptului că aceasta este o artistă cunoscută în toată lumea, nu se ferește să își mențină rutina de exerciții fizice încă de la prima oră a dimineții, deși are un program încărcat zilnic, considerând faptul că exercițiile fizice se păstrează a fi în viața sa un factor de motivație.
Astfel, de la o rutină de exerciții fizice constantă, la o legătură strânsă cu sănătatea mintală este doar un pas. Aceasta se antrenează de cel puțin 3 sau 4 ori pe săptămână, având câte un antrenor personal în fiecare loc în care ajunge, fie că este vorba despre Los Angeles sau New York. Bineînțeles că în unele momente aceasta nu reușește să facă antrenamentul său zilnic și sare peste el, însă aceste dăți sunt foarte rare, având loc în special în momentul în care aceasta lucrează până târziu cu o seară înainte.

Cu alte cuvinte, rutina sa de exerciții fizice constă deseori în diverse exerciții distractive, amestecate cu dansul și cu antrenamentul personal, acolo unde aceasta include greutăți ușoare pentru brațe, și făcând mișcări care se concentrează în special pe fese și coapse. În momentul în care exercițiile devin din ce în ce mai greu, artista apelează la aproximativ 30 de minute de cardio, deși antrenamentul său inițial începe cu exercițiile pentru picioare, spate dar și umeri.

Este necesar ca odată cu înaintarea în vârstă, să dorim să obținem și mai multă forță în corpul nostru, pentru a ne simți cu adevărat puternice, capabile de orice.

Citește și: Detoxificarea de dulce. Ce se întâmplă în corp timp de 30 de zile dacă renunți la zahăr

care sunt secretele siluetei lui jennifer lopez
Secretele siluetei lui Jennifer Lopez[Sursa foto: Profimedia]

Citește și: Revenire la echilibru. Ghid detoxifiant după sărbători pentru a-ți revigora corpul

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce mănâncă la micul dejun

Bineînțeles că pe lângă rutina de exerciții fizice pe care Jennifer Lopez o are, importantă este și alimentația sa. Astfel, la micul dejun și nu numai, artista reușește să mănânce cât mai sănătos, și își începe dimineața cu un shake, alcătuit din iaurt grecesc, puțină miere, câteodată și lămâie, un amestec de fructe de pădure, scorțișoară, câteva cuburi de gheață un strop de lămâie proaspătă, dar și o lingură de pudră de proteine.

Acest aspect este încurajat în special de către antrenorul său personal, Tracy Anderson, care susține că artista are nevoie de multa energie zilnic pentru a putea face toate lucrurile pe care obișnuiește să le facă.

cum sa ai o silueta ca jennifer lopez
Secretele siluetei lui Jennifer Lopez[Sursa foto: freepik]

Ce mănâncă la prânz

Atunci când vine vorba despre alimentația sa de la prânz, artista obișnuiește să consume fructe, dar și salată cu legume și quinoa, iar câteodată și cu carne de pui, existând o combinație bogată de proteine, puțini carbohidrați, în unele cazuri aceasta consumând și pește cu o salată de

broccoli sau dovlecei și ardei în oțet. Cu toate acestea, artista nu obișnuiește să iubească somonul.

Secretele siluetei lui Jennifer Lopez[Sursa foto: freepik]

Ce mănâncă la cină

Jennifer Lopez consumă aproape orice are poftă în acel moment, la cină, însă bineînțeles că întotdeauna are grijă în ceea ce privește porția sa. Deseori, masa de seară este bogată în proteine și săracă în carbohidrați, optând pentru proteine slabe, printre care se află și quinoa, orez și fasole, în quinoa regăsind o cantitate puțin mai mare de nutrienți, precum calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, dar și zinc, în comparație cu orezul, care conține toți cei 9 aminoacizi esențiali, ceea ce face din acesta o proteină completă. Artista se concentrează în principal, atunci când vine vorba despre masa de seară, asupra proteinelor și a legumelor, cu puțină grăsime sănătoasă aflat în garniturile sale de salată, deseori, beneficii care afectează în mod pozitiv și mușchii, recuperându-se mult mai bine după exercițiile fizice.

Secretele siluetei lui Jennifer Lopez[Sursa foto: freepik]

Ce mănâncă pentru gustări

Bineînțeles că aceasta are momente în care ea și anumite gustări, având întotdeauna cu ea fructe sau legume. Jennifer Lopez este genul de persoană care obișnuiește să consume foarte des legume verzi, printre care se află și sparanghelul, varza de Bruxelles, broccoli și kale. Acestea vin în combinație cu carne de porc sau de pui, iar în momentul în care iese la restaurant, aceasta obișnuiește să comande pește și legume.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Secretele siluetei lui Jennifer Lopez[Sursa foto: freepik]

Ce bea mereu

Nu trebuie să uităm nici de ceea ce aceasta bea, pentru că este foarte important în menținerea tinereții sale, cu alte cuvinte, artista obișnuiește să bea apă de nucă de cocos, și în general foarte multă apă, pentru că o ajută la menținerea greutății sale și rămâne întotdeauna hidratată. În special dat fiind faptul că foarte rar trece peste rutina sa de exerciții fizice, apa o ajută extrem de mult pentru a Își recăpăta energia. De asemenea, artista obișnuiește să bea și o băutură specifică care nu are zahăr adăugat, deține un conținut scăzut de calorii și este făcută în principal pe bază de apă de nucă de cocos, care aduce nenumărate beneficii sănătății, având în compoziția sa și potasiu, calciu, dar și magneziu. Potasiul este cel care este mineralul esențial de care corpul nostru are nevoie, în special pentru funcționarea optimă musculară, necesară unui aport suficient de calciu.

jennifer lopez secrete silueta
Secretele siluetei lui Jennifer Lopez[Sursa foto: freepik]

Ce evită să mănânce pentru frumusețe și tinerețe

Pe lângă ceea ce artista consum ă, bineînțeles că Jennifer Lopez trebuie să se și ferească de anumite alimente pentru a se asigura că își menține tinerețea și frumusețea indiferent de vârstă. Așadar, pentru a avea o piele strălucitoare și o siluetă de invidiat, aceasta evită cafeaua, dar și alcoolul. Se odihnește foarte mult, atât cât îi permite programul. Aceasta consideră că atât alcoolul cât și cafeaua distruge pielea pe măsură ce înaintăm în vârstă,  motiv pentru care le evită cu orice preț.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.

silueta jennifer lopez
Secretele siluetei lui Jennifer Lopez[Sursa foto: Profimedia]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

De ce sezonul rece este cel mai bun moment să începi o dietă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies