Secretul Alinei Pana de la Exatlon! Ce ascunde “Razboinica” in gentuta ei de firma

Secretul Alinei Pana de la Exatlon! Ce ascunde “Razboinica” in gentuta ei de firma
Secretul Alinei Pana de la Exatlon! Ce ascunde “Razboinica” in gentuta ei de firma

Alina Pana de la Exatlon este una dintre concurentele show-ului fenomen care a reusit sa impresioneze nu doar cu calitatile sportive pe care le-a demonstrat in timpul competitiei, ci si cu un look de invidiat.

Acum, de cand s-a intors de la Exatlon, din Republica Dominicana, Alina Pana pare sa fie, din nou, extrem de atenta la look-ul ei. Si, cum un look ca al ei e greu de intretinut, “Razboinica” are o serie de trucuri. Iar toate trucurile de care vorbim, am constatat noi, se ascund in gentuta de care nu se desparte nicio clipa.

Mai exact, in exclusivitate pentru Kfetele.ro, Alina Pana a arata ce are in geanta ei. Iar in momentul in care a desertat toate lucrusoarele ascunse acolo, “Razboinica” a impresionat pe toata lumea si, mai mult chiar, ar fi putut provoca invidia si unor make-up artisti. Pentru ca, in geantuta ei, fosta concurenta de la Exatlon ascundea o groaza de produse de infrumusetare: un fon de ten, pudra, creme, un tub de fixativ, rimel si o periuta pentru intors genele.

Evident, pe langa toate acestea, mai avea un portofel – bine garnisit, cel putin in aparenta-, dar si telefonul si, important, un parfum de fite.

Autor: R.M.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop Mariana Cojocaru pentru luna IULIE 2018 pe Kfetele.ro. Cum arata prima saptamana din luna lui Cuptor: "Marte ne da planurile peste cap" - previziuni COMPLETE

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies