Secretul Andreei Mantea pentru un păr strălucitor. Ce alte trucuri mai are prezentatoarea TV. „Are rezultate foarte bune.”

Secretul Andreei Mantea pentru un păr strălucitor. Ce alte trucuri  mai are prezentatoarea TV. „Are rezultate foarte bune.”
Secretul Andreei Mantea pentru un păr strălucitor. Ce alte trucuri mai are prezentatoarea TV. „Are rezultate foarte bune.”

Andreea Mantea a dezvăluit secretul din plante pentru un păr strălucitor și sănătos.

Andreea Mantea, cunoscuta și îndrăgita prezentatoare TV de la Kanal D, are de fiecare dată apariții  strălucitoare, iar cu siguranță cel puțin o dată urmăritorii săi s-au întrebat care este secretul ei pentru un păr strălucitor și sănătos, dar și ce alte trucuri mai are vedeta pentru a se menține de fiecare dată în  formă. Aceasta a dezvăluit pe Instastory cum își pregătește un ulei pentru păr pe care îl face acasă, din rozmarin zdrobit și lăsat la măcerat în ulei de măsline pentru aproximativ trei săptămâni.

Vedeta îl folosește pe scalp și păr, având rezultate foarte bune.  „O metodă pe care o folosesc de ceva timp tare dragă mie. Rozmarin ușor zdrobit, lăsat la măcerat în ulei de măsline, două-trei săptămâni și apoi folosit pentru scalp și păr. Are rezultate foarte bune.”, a scris Andreea Mantea pe Instastory.

Apa cu plante aromate, secretul Andreei Mantea pentru fiecare dimineață

Citește și: Secretul Andreei Mantea pentru o siluetă de invidiat! Ce consumă prezentatoarea TV în fiecare dimineață: „Sunt antiinflamatoare, antimicrobiene, funcționează foarte bine asupra organismului.”

Ulei plante
Ulei plante[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Andreea Mantea, dezvăluiri despre relația cu părinții. Care este legătura cu mama ei și ce lecție importantă a învățat de la tată? „Ea este fix aceeași, adică scoate papucul și îl aruncă după mine.”

Tot despre plante este vorba și în următorul truc pe care l-a împărtășit cu urmăritorii, iar aceasta a mărturisit că lasă pentru aproximativ 72 de ore mai multe plante la măcerat, mai exact un amestec de rozmarin, oregano, salvie și mentă, la care mai adaugă de fiecare dată după gust cuișoare, lămâie, turmeric și ghimbir. Folosește foarte puțină apă aromată pe care o pune într-un pahar cu apă călduță, pe care îl consumă dimineața.

În borcanul inițial în care a lăsat plantele completează apoi cu apă, pentru a nu le lăsa neacoperite. Acesta se păstrează la frigider. Vedeta TV a mărturisit că este foarte bun și pentru limonadă sau pentru cocktailurile pregătite.  „Și apă în care îmi pun diferite plante pe care tot așa, le las la măcerat, dar doar 48-72 de ore. Rozmarin, oregano, salvie, mentă, la care mai adaug după gust cuișoare, lămâie, turmeric, ghimbir.
Pun foarte puțin din ea în fiecare dimineață într-un pahar cu apă călduță. Apoi completez cu apă, nu las plantele neacoperite de apă. Și apoi, înapoi în frigider. Sau la limonadă la răcoroase și extrem de delicioase sau la cocktailurile pe care le prepar.”,
a mai scris Andreea Mantea pe rețelele de socializare.

Citește și: Șoc în „Casa iubirii”! Antoni și Rebecca ajung la eliminare și se privesc în ochi pentru ultima dată! Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, pe 18 august, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: "Ultima misiune pentru Roberta". Ea este polițista de 21 de ani, ucisă de remorca unui TIR care a derapat într-o curbă- stirilekanald.ro

Apa plante
Apa plante[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Andreea Mantea, șocată de răsturnarea de situație din “Secrete de familie” “Asta nu am putut să cred! (...) părea exact băiatul acela de bani gata… "

Cine este tatăl Elizei, fiica Adrianei Iliescu. Cea mai bătrână mamă din lume...

Theo Rose, adevărul despre despărțire: „Încerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare”

Momente de panică pentru Raluka! Artista a făcut pană cu mașina în timp ce se grăbea la tatăl ei la spital

Motivul pentru care Ana Morodan s-a mutat singura la 15 ani

Meteorologii ANM au emis un cod galben și unul portocaliu de caniculă: Gradul de disconfort termic va fi accentuat, iar temperaturile pot depăși 40 de grade Celsius la umbră

Chinurile Ioanei din Broșteni: Violată de tată, părăsită de mamă! "Mi-a zis că e sfâșiată"


Cookies