Secretul Annei Lesko pentru cârnații de casă delicioși. “O informație valoroasă.”

Secretul Annei Lesko pentru cârnații de casă delicioși. “O informație valoroasă.”
Secretul Annei Lesko pentru cârnații de casă delicioși. “O informație valoroasă.”

Anna Lesko a dezvăluit cum pregătește cârnații de casă și care sunt ingredientele de care are nevoie.

Anna Lesko este mereu activă în mediul online, iar atunci nu când este pe scenă, vedeta reușește să împărtășească numeroase rețete din bucătărie, pregătite cu grijă, mai ales atunci când vine vorba despre preparatele tradiționale, pentru care împărtășește și câteva secrete. De această dată, artista a pregătit cârnați de casă și a explicat care sunt ingredientele de care are nevoie, dar și tot procesul pentru ca aceștia să iasă gustoși și delicioși.

Ingrediente:

  • 1 kg- pulpă de porc
  • 800 de grame- pulpă de vita
  • 500 ml- stoc de oase de vită
  • 800 de grame- fleică de porc
  • 4 căpățâni  usturoi
  • 1 lingură -boia dulce
  • 1 lingură- boia afumată
  • 1 linguriță- boia iute
  • 250 ml- apă minerală
  • Mațe de porc
  • Piper, sare (după gust)

“Vă propun să facem împreună cârnați de casă. Așadar avem nevoie de carne de porc, de vită, avem nevoie de mațe, am făcut un stoc de oase din vită, avem nevoie de fleică sau grăsime, ce aveți prin casă, usturoi, piper, sare și cam atât. Amestecăm carnea pulpă de porc, pulpă de vită punem fleică, usturoi, am adăugat sare, acum punem piper și stocul de oase. Arată foarte bine și adăugăm și un pic de apă minerală Aici unde am făcut eu găurele, pun un pic de boia și boia iute, am găsit și piper gri.”,

a povestit Anna Lesko.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ce secret folosește Anna Lesko pentru cârnații făcuți în casă

Citește și: Varză călită cu carne la ceaun, rețetă pregătită de Anna Lesko! Cum pregătește artista, acest fel de mâncare tradițional? „Vom folosi pulpă de porc!"

Citește și: Anna Lesko a făcut o observație legată de modul în care femeile ajung să se neglijeze, în ziua de astăzi. "Câte femei nu au renunțat la sine pentru că erau prea multe lucruri de făcut!"

Citește și: Atenționare de cod roșu de viscol pentru șapte județe din țară: ANM anunță vânt de 120 de km/h și vizibilitate redusă la munte- kanald.ro

Citește și: "Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină- stirilekanald.ro

Anna Lesko a ținut să împărtășească și un mic secret pentru ca rezultatul să fie unul dorit de noi, astfel că înainte de a umple cârnații, bate foarte bine carnea și pregătește mațul cu grijă, dar cel mai important, nu îi umple niciodată pentru a nu se sparge la cuptor.  “O informație valoroasă ca să iasă cârnații suculenți trebuie să batem carnea. Pregătim mațul cu grijă apoi presați un pic pentru că nu trebuie să fie plini pentru că se vor sparge la gătire.

Un pic aerisit exact cum trebuie. Tragem, mai facem un nod. Am făcut și la cuptor, genial.”, a mai spus artista.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Anna Lesko a făcut o observație legată de modul în care femeile ajung să se neglijeze, în ziua de astăzi. "Câte femei nu au renunțat la sine pentru că erau prea multe lucruri de făcut!"

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Scandal de proporții între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău! A fost nevoie de intervenția poliției. Ce se întâmplă în aceste momente cu cei doi? | EXCLUSIV

Cine este și cu ce se ocupă Mălina Ciubotariu, iubita lui Babasha. Tânăra îl va face tătic pe artist

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Kaan Çakır, actorul care joacă rolul Zafer în serialul Inimă rebelă, apariție de senzație alături de soția sa în cea mai recentă vacanță

"Tata, nu!" Ultima discuție pe care Igor Cuciuc a avut-o cu Andreea, chiar înainte de Balul Bobocilor. Artistul nu-și poate scoate din minte cuvintele fetei sale


Cookies