Anna Lesko a dezvăluit cum pregătește cârnații de casă și care sunt ingredientele de care are nevoie.
Anna Lesko este mereu activă în mediul online, iar atunci nu când este pe scenă, vedeta reușește să împărtășească numeroase rețete din bucătărie, pregătite cu grijă, mai ales atunci când vine vorba despre preparatele tradiționale, pentru care împărtășește și câteva secrete. De această dată, artista a pregătit cârnați de casă și a explicat care sunt ingredientele de care are nevoie, dar și tot procesul pentru ca aceștia să iasă gustoși și delicioși.
Ingrediente:
- 1 kg- pulpă de porc
- 800 de grame- pulpă de vita
- 500 ml- stoc de oase de vită
- 800 de grame- fleică de porc
- 4 căpățâni usturoi
- 1 lingură -boia dulce
- 1 lingură- boia afumată
- 1 linguriță- boia iute
- 250 ml- apă minerală
- Mațe de porc
- Piper, sare (după gust)
“Vă propun să facem împreună cârnați de casă. Așadar avem nevoie de carne de porc, de vită, avem nevoie de mațe, am făcut un stoc de oase din vită, avem nevoie de fleică sau grăsime, ce aveți prin casă, usturoi, piper, sare și cam atât. Amestecăm carnea pulpă de porc, pulpă de vită punem fleică, usturoi, am adăugat sare, acum punem piper și stocul de oase. Arată foarte bine și adăugăm și un pic de apă minerală Aici unde am făcut eu găurele, pun un pic de boia și boia iute, am găsit și piper gri.”, a povestit Anna Lesko.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Ce secret folosește Anna Lesko pentru cârnații făcuți în casă
Citește și: Declarația șocantă a unui martor care a văzut cum a murit Silviu Prigoană!- stirilekanald.ro
Anna Lesko a ținut să împărtășească și un mic secret pentru ca rezultatul să fie unul dorit de noi, astfel că înainte de a umple cârnații, bate foarte bine carnea și pregătește mațul cu grijă, dar cel mai important, nu îi umple niciodată pentru a nu se sparge la cuptor. “O informație valoroasă ca să iasă cârnații suculenți trebuie să batem carnea. Pregătim mațul cu grijă apoi presați un pic pentru că nu trebuie să fie plini pentru că se vor sparge la gătire.