Salata de icre făcută în casă a fost întotdeauna diferită faţă de cea cumpărată in comerţ. Însă nu toate gospodinele se încumetă s-o prepare în casă, din cauza riscului mare ca salata de icre să se taie.
Există un secret pe care bucătarii îl dezvăluie cu mare greutate.
Niciun bucătar nu este dispus să dezvăluie secretul care face salata de icre să nu se taie şi să fie pufoasă şi gustoasă.
Cu mare greutate, unii dintre ei dezvăluie acest mic ingredient care nu trebuie să lipsească la pregătirea salatei.
”Icrele sunt foarte pretenţioase, dar pentru mai multă siguranţă se pot face cu griş sau cu pâine proaspătă”, mai explică ea. ”Cam două linguri de griş se pun la fiert în apă, fără alt adaos de sare sau altceva.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Citeste si: Cea mai bună salată de pui din lume
Icrele se dau întâi prin sită, pentru a se alege pieliţele. Dacă sunt sărate, e bine să se lase puţin în apă întâi, pentru a se desăra.