Secretul unor găluște perfecte este foarte ușor de aplicat și conține niciun ingredient secret, ci evitarea unei greșeli. Iată ce trebuie să faci pentru a avea parte de cele mai gustoase găluște!
Dacă îți dorești să prepari cele mai gustoase găluște din supă, ei bine, aici vei afla care este secretul. Iată ce trebuie să faci pentru a ieși așa cum îți dorești!
Citeste si: Cât timp fierb găluștele
Cum să pregătești găluște de griș perfecte pentru supă
Mirosul unei supe de pui sau de vită este o încântare pentru întreaga locuință, mai ales pe timpul iernii. Cu toate astea, dacă nu pregătești corect găluștele cât să iasă pufoase, preparatul nu va mai fi atât de încântător.
Ingredientele de care ai nevoie ca să pregătești cele mai pufoase găluște pentru supă sunt: trei ouă medii, 300 de grame de griș și un praf de sare.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Citeste si: Cât timp se fierbe grișul
Mod de preparare
Modul de pregătire este foarte simplu. Pentru început separi ouăle și bați albușurile spumă tare, după care torni gălbenușurile peste spumă, unul câte unul, alături de un praf de sare, și amesteci încet, de jos în sus.
În următorul pas trebuie să adaugi grișul și să amesteci cu grijă, cât să nu formeze cocoloașe. Când amestecul devine suficient de gros, udă o linguriță în supă și apoi ia cu aceasta din compoziție. Apoi, coboar-o în supă și repetă procesul, ca să formezi găluștele perfecte.
Ulterior, lasă găluștele să dea în clocot la foc mare pentru câteva secunde. După aceea, toarnă o cană cu apă cât mai rece – de preferat apă îmbuteliată – peste toate găluștele. În final, poți să adaugi pătrunjelul și să oprești focul. Vezi și un alt mod de a prepara găluște!
Citește și: De ce a murit, de fapt, Gabriel Cotabiță. România, în stare de ȘOC! titlu personalizat- stirilekanald.ro
Secretul pentru găluștele perfecte este că după ce ai pregătit compoziția de ouă, griș și sare, să nu lași foarte mult amestecul, până începi să le formezi, iar cel mai bine este ca supa să fie aproape gata, în momentul în care te apuci de pregătirea lor și să le adaugi imediat ce aluatul este pregătit.
Compoziția perfectă pentru cele mai pufoase și gustoase găluște trebuie să fie suficient de densă astfel încât să nu curgă.
Citeste si: Ingredientul secret pentru cei mai buni cartofi la cuptor. Cum să iasă delicioși fără să pui ulei