Gabriela Cristea a dezvăluit secretul micilor perfecți, care să se desprindă din caserolă fără probleme.
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro
Atunci când nu este la televizor, Gabriela Cristea poate fi găsită cu siguranță în bucătărie sau prin preajma ei, acolo unde împarte tot felul de rețete delicioase cu urmăritorii ei.
Care este secretul ca micii să rămână intacți și cu ce unge grătarul
Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro
Gabriela Cristea a dezvăluit de această dată secretul pentru ca micii să fie scoși din caserolă intacți. Cu siguranță v-ați confruntat cu problema desfacerii acestora în momentul în care luați carnea din tavă, astfel că prezentatoarea TV a spus ceea ce folosește de fiecare dată înainte să pună mici la foc. Aveți nevoie de apă, bere sau vin cu care veți stropit toată carnea din tavă, apoi așteptați câteva minute și desfaceți fiecare mic în parte, astfel evitați ruperea lor atunci când îi scoateți sau atunci când îi așezați pe grătar. Un alt secret pe care l-a dezvăluit prezentatoarea TV este faptul că soțul ei unge grătarul cu ceapă, deoarece aceasta este un bun dezinfectant și ajută ca alimentele de pe grătar să nu se prindă în timpul coacerii. „Știți cum se desfac micii cel mai ușor la grătar pentru a rămâne perfecți,întregi? E foarte simplu. Aveți caserola de mici și puneți deasupra un strop de apă sau bere, vin, ce aveți pe la grătar, iar ei se vor desface perfect și vor rămâne și perfecți la grătar. Soțul pregătește grătarul. Ne-ați întrebat de multe ori de ce Tavi folosește ceapă pe grătar. Ceapa este dezinfectant, iar în același timp scoate toate impuritățile ca să nu se lipească deloc bucățile de carne. Ca să nu mai spun cum miroase ceapa la grătar. Gata, am pus micii pe grătar. Ce bine arată! Trebuie să fie carnea bine făcută. Mai bine să fie făcută, decât să fie nefăcută.”, a povestit Gabriela Cristea.