Află din rândurile următoare cum prepară Gabriela Cristea rețeta sa de supă cremă de roșii.
Gabriela Cristea a venit în fața urmăritorilor săi din mediul online cu o nouă rețetă delicioasă și simplu de făcut. Este vorba de supa cremă de roșii, pentru care prezentatoarea TV are anumite secrete ce o ajută să îi dea un plus de savoare.
„ Astăzi vă propun o rețetă specială, o rețetă de vară, răcoroasă, dar în același timp super delicioasă. Este vorba de supa de roșii coapte cu busuioc. Dacă nu vreți să fie de post, puteți să o înnobilați cu un strop de smântână lichidă sau să radeți deasupra niște parmezan .”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.
Rețeta Gabrielei Cristea de supă cremă de roșii
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Ingrediente:
Pentru această rețetă, Gabriela Cristea a folosit următoarele ingrediente:
- roșii;
- o căpățână de usturoi;
- o ceapă;
- apio;
- zahăr;
- ulei de măsline;
- piper;
- sare;
- busuioc;
- smântână lichidă;
- parmezan.
Mod de preparare:
Gabriela Cristea a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul foarte simplu, iar rezultatul este de-a dreptul delicios.
„ Am tăiat toate roșiile și le-am pus în tavă. Am pus și două bucăți de țelină apio. Am tăiat usturoiul și l-am pus în tavă și ceapa în 4-8. Peste o să adăugăm ulei de măsline. Generos, nu vă caliciți cu uleiul de măsline. Sare, un strop de piper și un pic de zahăr, ca să potențăm gustul și în același timp să se și caramelizeze roșiile noastre. Totul merge la cuptor. Am scos toate legumele de la cuptor și punem totul în blender. Să nu uităm să punem și câteva frunze de busuioc, pentru aromă. Cam așa arată supa cremă de roșii. Am pus înăuntru și un strop de smântână lichidă, am ras și niște parmezan și la final un strop de ulei de măsline .”, a explicat prezentatoarea TV pe pagina sa de Facebook.