Inca de cand el a implinit 90 de ani, Dr. Hinohara reusesete sa-si pastreze aportul sau zilnic la 1.300 de kilocalorii si sa se concentreze pe cantitati suficiente de proteine, vitamine si uleiuri vegetale.
Micul dejun al medicului consta dintr-un pahar de suc de fructe amestecat cu o lingura de ulei de masline, un pahar de lapte care contine trei lingurite de pudra de linte si o banana.
La cina, mananca 90 de grame de carne de vita file doua zile pe saptamana, iar in restul de cinci mananca peste. De asemenea, mananca si legume proaspete, cum ar fi broccoli si salata verde, dar nu inainte de a pune un pic de ulei de masline pe ele.
Aceasta femeie a ajuns la 101 ani cu ajutorul unui aliment miraculos!
La pranz, in biroul sau din cadrul spitalului Sf. Luca, Dr. Hinohara bea 180 ml de lapte si mananca trei prajiturele.
Citeste mai mule aici.