Carmen Brumă a vorbit despre cum poate fi mâncată cu ușurință măduva de vită, dar și care sunt beneficiile ei.
Carmen Brumă, cunoscuta antrenoare de fitness, este mereu activă în mediul online, iar aceasta încearcă de fiecare dată să vină în ajutorul tuturor celor care își doresc să facă o schimbare cu privire la sănătatea corpului și la greutate. Aceasta, la rândul ei, a trecut prin schimbări semnificative cu privire la greutatea corporală, așa cum a povestit în cadrul unui interviu, iar după ce a reușit să scape de peste 30 kg, s-a hotărât că își dorește să-i ajute și pe alții să-și găsească echilibrul și fericirea.
Secretul lui Carmen Brumă pentru a mânca cu ușurință măduva de vită
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Atunci când găsește un aliment care îi schimbă starea în bine și o ajută să contribuie la echilibrul ei alimentar, nu ezită să-l împărtășească cu toată comunitatea pe care a creat-o în mediul online, iar aceasta pregătește des tot felul de preparate care să vină în ajutorul oamenilor de pretutindeni.
De această dată, Carmen Brumă a vorbit despre măduva de vită, care sunt beneficiile ei în momentul în care este consumată, dar și cum ar trebui aceasta să fie servită. Verdeața nu trebuie să vă lipsească de deasupra ei, iar pusă pe pâine prăjită, este o bună sursă de calciu și vitamine, însă are multe calorii. Antrenoarea de fitness a încercat și varianta amestecată cu brânză și merișoare și spune că este o bunătate. „Măduva de vită se mănâncă pusă pe pâine prăjită, plus verdeață deasupra, pătrunjel, mărar, etc). Este o sursă bună de calciu, vitamina D, magneziu, proteine și omega3, are multe calorii, 780/100g, dar oricum nu poate fi mâncată în cantități mari. Eu am încercat o variantă amestecată cu brânză și merișoare confiate. O bunătate!”, a spus Carmen Brumă pe contul de socializare.