Secretul lui Vladimir Draghia – cine este tatal lui si cu ce s-a ocupat in trecut: "A disparut cand eu aveam cateva luni"

Secretul lui Vladimir Draghia – cine este tatal lui si cu ce s-a ocupat in trecut:
Secretul lui Vladimir Draghia – cine este tatal lui si cu ce s-a ocupat in trecut: "A disparut cand eu aveam cateva luni"

Vladimir Draghia, castigatorul Exatlon Romania 2018, a vorbit pentru prima data despre tatal sau natural, cel de care mama sa a divortat cand el avea doar cateva luni.

 

Vladimir Draghia a povestit la interviurile VIVA despre tatal sau si despre relatia pe care o are cu acesta. 

 

"Tatal meu natural a disparut cand eu aveam cateva luni.

(...) Ne-am vazut prima data cand eu aveam vreo 12 ani. De fapt, atunci l-am cunoscut. E foarte inalt. Ii multumesc pentru genele sportive pe care le-am mostenit de la el. Nu sunt genul ala de om care sa poarte ranchiuna. Ii sunt recunoscator! Cam asta e relatia mea cu taica-miu", a povestit Vladimir Draghia, care spune ca nu a pastrat legatura cu acesta si nici nu stie ce face acesta acum. 

 

Vladimir Drăghia s-a nascut pe 13 martie 1986 în orasul Galaţi. Pe tatăl său nu l-a văzut decât de 2-3 ori în toată viaţa lui. Gabriel Drăghia, tatal lui, a lucrat ca jurnalist, folosind pseudonimul Igor Drag. Astăzi este căsătorit tot cu o fostă jurnalistă, Silvana Pătrăşcanu, potrivit Bugetul.ro. 

 

Vezi in GALERIA FOTO cum arata tatal lui Vladimir Draghia.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ela Craciun a facut 5 teste babesti ca sa afle sexul copilului. Iata ce tehnici a urmat!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies