Iată cum poți avea castraveți puși la murat în doar 5 minute, dar și ce trebuie să faci în cazul în care nu reușești să deschizi capacul borcanelor de murături.
Sezonul rece a venit, iar gospodinele preferă de fiecare dată să așeze cu grijă toate ingredientele de care au nevoie pentru iarnă, mai ales când vine vorba de cămară. Astfel, dintre aceasta nu trebuie să lipsească legumele puse la murat, cum ar fi ardeii, roșiile sau castraveții. Indiferent în ce combinație vom alege să le mâncăm, acestea sunt de fiecare dată delicioase și potrivite numeroaselor feluri de mâncare pe care le facem.
Cum să deschizi cu ușurință capacul borcanelor de murături
Citește și: Supă de castravete. O opțiune excelentă pentru cei care doresc o masă sănătoasă și echilibrată!
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Citește și: Tacos cu carne și legume. Se pot personaliza pentru a satisface gusturile tuturor membrilor familiei!
În momentul în care este dificil să mă desfaci borcanele cu castraveți murați, zacuscă, compot, murături sau alte bunătăți din cămară, iar la îndemână nu ai un obiect ascuțit, este mai ușor decât ai crede să deschizi capacul fără altceva care să te ajute.
Este posibil ca nici varianta de a pune presiune asupra capacului să nu funcționeze, astfel că totul este mult mai ușor decât pare. Tot ce trebuie să faci este să bați marginea capacului lateral de masă, de jur împrejur, până când vei observa că pe centrul capacului va apărea o umflătură de aer. În momentul în care vei deschide capacul, vei reușit să faci acest lucru instant, fără să mai ai nevoie de niciun fel de obiect ascuțit.