Secretul pentru cea mai delicioasa carne la garnita! Uite cum se prepara!

Secretul pentru cea mai delicioasa carne la garnita! Uite cum se prepara!
Secretul pentru cea mai delicioasa carne la garnita! Uite cum se prepara!

Mancata ca atare, alaturi de garnituri, sau folosita in prepararea unor retete satioase, carnea la garnita nu trebuie sa lipseasca din camarile gospodinelor.

 

Carne la garnita: ingrediente
- carne de porc proaspata (pulpa, spata)
- carnati proaspeti de porc
- untura de porc
- boabe de ienibahar, foi de dafin (optional)
- sare
Se taie carnea de porc si carnatii in bucati potrivite. Într-o cratita adanca sau intr-un ceaun se topeste untura.
La fiecare kilogram de untura, adaugam o lingurita de sare. Dupa preferinte se pot adauga si boabe de ienibahar si foi de dafin, dupa gust.  Prajim carnea la foc mic timp de aproximativ 90-120 de minute, in functie de cantitate.
Apoi, scoatem carnea cu o spumiera si adaugam carnatii, care se lasa la prajit la foc mic vreme de 30 de minute. Dupa ce se rumenesc, scoatem carnatii si ii asezam, alaturi de carne, in vase de ceramica smaltuite sau in borcane curate si uscate.
Se toarna untura peste carne si se da la rece. Carnea si carnatii in untura se pot consuma ca atare sau se pot folosi in alte preparate, in timp ce untura se poate folosi la gatit.
Sursa: Adevarul.ro

Carne la garnita: ingrediente 
- carne de porc proaspata (pulpa, spata) 
- carnati proaspeti de porc 
- untura de porc 
- boabe de ienibahar, foi de dafin (optional) 
- sare

Se taie carnea de porc si carnatii in bucati potrivite.

Într-o cratita adanca sau intr-un ceaun se topeste untura. La fiecare kilogram de untura, adaugam o lingurita de sare. Dupa preferinte se pot adauga si boabe de ienibahar si foi de dafin, dupa gust.  Prajim carnea la foc mic timp de aproximativ 90-120 de minute, in functie de cantitate. 

Apoi, scoatem carnea cu o spumiera si adaugam carnatii, care se lasa la prajit la foc mic vreme de 30 de minute.
Dupa ce se rumenesc, scoatem carnatii si ii asezam, alaturi de carne, in vase de ceramica smaltuite sau in borcane curate si uscate. Se toarna untura peste carne si se da la rece. Carnea si carnatii in untura se pot consuma ca atare sau se pot folosi in alte preparate, in timp ce untura se poate folosi la gatit.

Sursa: Adevarul.ro

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Monica Anghel, despre timpul acordat dietelor sale și lecțiile învățate cu privire la starea de sănătate. Cum alege acum ceea ce mănâncă. “Nici eu nu aveam timp. Exista riscul să fi fost prea târziu”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

“Inimă rebelă”, din 2 octombrie, la Kanal D!

Moneda cu chipul lui Cristiano Ronaldo! Portugalia va lansa moneda de 7 euro cu chipul fotbalistului | Foto

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies