Secretul pentru cel mai crocant snitel de vitel cu cartofi la cuptor! Vei face reteta asta in fiecare zi!

Secretul pentru cel mai crocant snitel de vitel cu cartofi la cuptor! Vei face reteta asta in fiecare zi!
Secretul pentru cel mai crocant snitel de vitel cu cartofi la cuptor! Vei face reteta asta in fiecare zi!

Aceasta reteta este simpla, insa foarte gustoasa. Ai nevoie de ingrediente simple.

 

Ingrediente
600g cartofi noi/mici
2 linguri de ulei
2 oua
100g faina
300g de pesmet copt
2 lingurite de piper cayenne
4 fripturi de porc sau vitel (300g fiecare)
50g unt
50g untura
1 lamaie
Jumatate de legatura de patrunjel
Mod de preparare
Preincalzeste
cuptorul la 200 de grade.
Imbraca bine cartofii in ulei, sare si pipet. Pune intr-o tava si coace timp de 40 de minute. Intoarce-i de cateva ori, pana cand devin aurii peste tot.
Separa ouale in doua vase mari si bata albusurile pana cand sunt spumoase. Foloseste o furculita pentru a amesteca galbenusurile. Pune faina intr-un alt vas si pesmetul in alt vas, alaturi de pudra cayenne.
Asezoneaza si cu sare si piper. Pune o folie alimentara pe un tocator si aseaza carnea. Acopera cu alta folie si bate carnea pana ajunge la o grozime de jumatate de centimetru.
Tavaleste fiecare bucata de carne in faina, apoi in galbenus, apoi in albus si la final in pesmet.
Adauga untul si untura intr-o tigaie mare si incalzeste pana cand se formeaza o spuma.
Adauga fripturile si prajeste cate 3-4 minute pe fiecare parte.
Scurge uleiul in exces si adauga snitelele pe farfurii. Toaca pratrunjelul, adauga cartofii si serveste suc de lamaie.
sursa

Ingrediente

600g cartofi noi/mici
2 linguri de ulei
2 oua
100g faina
300g de pesmet copt
2 lingurite de piper cayenne
4 fripturi de porc sau vitel (300g fiecare)
50g unt
50g untura
1 lamaie
Jumatate de legatura de patrunjel

Mod

de preparare


Preincalzeste cuptorul la 200 de grade.

Imbraca bine cartofii in ulei, sare si pipet. Pune intr-o tava si coace timp de 40 de minute. Intoarce-i de cateva ori, pana cand devin aurii peste tot.

Separa ouale in doua vase mari si bata albusurile pana cand sunt spumoase. Foloseste o furculita pentru a amesteca galbenusurile. Pune faina intr-un alt vas si pesmetul in alt vas, alaturi de pudra cayenne.
Asezoneaza si cu sare si piper. Pune o folie alimentara pe un tocator si aseaza carnea. Acopera cu alta folie si bate carnea pana ajunge la o grozime de jumatate de centimetru.

Tavaleste fiecare bucata de carne in faina, apoi in galbenus, apoi in albus si la final in pesmet. 

Adauga untul si untura intr-o tigaie mare si incalzeste pana cand se formeaza o spuma. Adauga fripturile si prajeste cate 3-4 minute pe fiecare parte. 


Scurge uleiul in exces si adauga snitelele pe farfurii. Toaca pratrunjelul, adauga cartofii si serveste suc de lamaie.

sursa

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies