Secretul pentru o omletă pufoasă! E perfectă pentru micul dejun

Secretul pentru o omletă pufoasă! E perfectă pentru micul dejun
Secretul pentru o omletă pufoasă! E perfectă pentru micul dejun

Daca ai pofta de o omleta delicioasa, care se face foarte rapid, poti incerca aceasta reteta. Iti vei desfata papilele gustative.

Ingrediente:


250 gr branza Cheddar, rasa
8 oua
240 ml lapte
80 gr sunca, tocata cubulete
200 gr mozzarella, rasa
sare
1 lingurita pudra de ceapa
piper

Citeste si: HOROSCOP Cassandra pentru săptămâna viitoare. Berbecii trebuie să-și facă planuri de viitor, Racii să fie atenți la buget

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro



Mod de preparare:


Preincalzeste cuptorul la 175 grade Celsius si unge o tava cu putin unt. Intr-un vas pentru mixer adauga ouale si bate-le bine, pana obtii o compozitie spumoasa. Incorporeaza treptat laptele si asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Adauga apoi in compozitie pudra de ceapa, sunca, mozzarella si branza cheddar. Amesteca bine cu ajutorul unei linguri.

Toarna compozitia in tava si lasa omleta cu branza sa se coaca timp de 40-45 de minute, sau pana cand oul este bine patruns.

Lasa omleta sa stea la temperatura camerei timp de cinci minute inaite de a o taia. O poti servi atat calda cat si rece, alaturi de felii de paine prajita.

sursa: acasa



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Giani Kiriţă, urare specială de 8 Martie! A postat o imagine cu EA, iar fanii au fost în delir

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies