Secretul pentru o pâine de casă pufoasă, ca la mama acasă! Majda te ghidează pas cu pas: "Lăsați la dospit o oră, după care scoateți aerul din aluat!"

Secretul pentru o pâine de casă pufoasă, ca la mama acasă! Majda te ghidează pas cu pas:
Secretul pentru o pâine de casă pufoasă, ca la mama acasă! Majda te ghidează pas cu pas: "Lăsați la dospit o oră, după care scoateți aerul din aluat!"

Majda își încântă urmăritorii din mediul online cu diverse rețete pregătite chiar de ea, iar recent a pregătit și o pâine de casă.

Majda este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune, de la noi din țară. Aceasta a reușit de-a lungul timpului să câștige inimile publicului datorită carismei și energiei sale pozitive. Deseori, obișnuiește să își țină la curent urmăritorii din mediul online, atât cu activitatea sa profesională, dar și personală. In cursul zilei de ieri, vedeta TV a postat pe pagina sa de Instagram, un filmuleț în care pregătea...

o pâine de casă pufoasă și nemaipomenită. Cu doar câteva ingrediente obișnuite și nimic adăugat în plus, aceasta s-a asigurat că la final, va avea o pâine de casă extrem de bună, pe care să o poată savura cu nenumărate preparate.

Pâine de casă pufoasă,  pregătit ă  de Majda

Citește și: Majda Aboulumosha a vorbit despre divorț și dacă a simțit vreodată că este o mamă singură. “Se spune că divorțul, ca durere, e ca atunci când ai pierde pe cineva drag din viața ta definitiv.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Majda Aboulumosha și Amna au vorbit despre motivul pentru care nu trebuie să ne lăsăm influențați de oamenii din jurul nostru. „Oricum nu știi niciodată ce e bine.”

Ingrediente

  • 1 kg făină
  • 40 g drojdie proaspătă
  • 700 ml apă călduță
  • 1 linguriță de zahăr
  • 15 g sare (sau 20) depinde cum preferați
  • 100 g unt topit

Mod de preparare

  1. "Drojdia se amesteca cu o linguriță de zahăr și cu puțină apă călduță: o lăsați 10-15 minute până își dublează volumul.
  2. Amestecați drojdia peste făina în care ați pus sarea, turnați și uleiul și frământați un pic până se încorporează totul.
  3. Lăsați la dospit o oră, după care scoateți aerul din aluat (îl mai frământați un pic și îl mai lăsați la dospit încă 20 de minute).
  4. După care, faceți ca în imagine: împăturiți și mai lăsați 20 de minute. Am făcut acest lucru cam de 2 ori.
  5. După care am pus pâinea într-o oală cu foaie de copt, am pus puțină apă sub foaie și puteți să puneți un capac deasupra.
  6. Am mai lăsat la dospit în oală încă 30 de minute și după am băgat în cuptor.
  7. În cuptor am pus o tavă de yena cu apă.
  8. Lăsați la cuptor pentru 45 de minute la 180 de grade (depinde de cuptorul fiecăruia).
  9. Vă îmbrățișez! Poftă bună!", a explicat Majda, în descrierea filmulețului postat pe contul său de Instagram.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Majda Aboulumosha și Amna au vorbit despre motivul pentru care nu trebuie să ne lăsăm influențați de oamenii din jurul nostru. „Oricum nu știi niciodată ce e bine.”

Imaginile cu Daciana Sârbu de nerecunoscut! Cum arăta înainte să îl cunoască pe Victor Ponta

Jaf ca-n filme: Coiful de la Coțofenești, furat după o explozie la muzeu! Ce s-a întâmplat cu hoții după comiterea infracțiunii |

Unde își sărbătorește ziua de naștere Florin Piersic? Titanul cinematografiei românești împlinește 89 de ani

Cu cine concurează Sebastian Stan la categoria „Cel mai bun actor în rol principal”? ????⤵

Iasmina vrea să pună punct tachinărilor cu Moldo! „Nu e ok ce faci față de mine” Ce se întâmplă între cei doi concurenți

Adevărata cauză a morții asistentei din Iași. Carmen a fost găsită fără suflare în casa vecinului, iar necropsia a scos la iveală motivul decesului: "Am găsit-o moartă la mine"


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies