Majda își încântă urmăritorii din mediul online cu diverse rețete pregătite chiar de ea, iar recent a pregătit și o pâine de casă.
Majda este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune, de la noi din țară. Aceasta a reușit de-a lungul timpului să câștige inimile publicului datorită carismei și energiei sale pozitive. Deseori, obișnuiește să își țină la curent urmăritorii din mediul online, atât cu activitatea sa profesională, dar și personală. In cursul zilei de ieri, vedeta TV a postat pe pagina sa de Instagram, un filmuleț în care pregătea...
Pâine de casă pufoasă, pregătit ă de Majda
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Ingrediente
- 1 kg făină
- 40 g drojdie proaspătă
- 700 ml apă călduță
- 1 linguriță de zahăr
- 15 g sare (sau 20) depinde cum preferați
- 100 g unt topit
Mod de preparare
- "Drojdia se amesteca cu o linguriță de zahăr și cu puțină apă călduță: o lăsați 10-15 minute până își dublează volumul.
- Amestecați drojdia peste făina în care ați pus sarea, turnați și uleiul și frământați un pic până se încorporează totul.
- Lăsați la dospit o oră, după care scoateți aerul din aluat (îl mai frământați un pic și îl mai lăsați la dospit încă 20 de minute).
- După care, faceți ca în imagine: împăturiți și mai lăsați 20 de minute. Am făcut acest lucru cam de 2 ori.
- După care am pus pâinea într-o oală cu foaie de copt, am pus puțină apă sub foaie și puteți să puneți un capac deasupra.
- Am mai lăsat la dospit în oală încă 30 de minute și după am băgat în cuptor.
- În cuptor am pus o tavă de yena cu apă.
- Lăsați la cuptor pentru 45 de minute la 180 de grade (depinde de cuptorul fiecăruia).
- Vă îmbrățișez! Poftă bună!", a explicat Majda, în descrierea filmulețului postat pe contul său de Instagram.