Secretul siluetei Mihaelei Radulescu. Vedeta a dezvaluit tot ce mananca

Secretul siluetei Mihaelei Radulescu. Vedeta a dezvaluit tot ce mananca
Secretul siluetei Mihaelei Radulescu. Vedeta a dezvaluit tot ce mananca

Mihaela Rădulescu reuşeşte să se menţină într-o formă fizică de invidiat, iar acum, ea a dezvăluit care este secretul siluetei sale.

Nu de puţine ori a pozat în ipostaze sexy şi le-a arătat prietenilor virtuali că deşi a depăşit 40 de ani, ea reuşeşte să se menţină într-o formă fizică de invidiat, iar acest lucru este posibil fără prea mari eforturi.

 

"Cea mai bună dietă e aia în care esti fericit, mănânci ce-ţi place, te simţi bine, iubeşti dacă îţi dau mâna şi soarta şi..

atât. Eu nu mă abţin de la nimic. Mănânc mult mai des şi mai puţin, asta e singura formă de disciplină alimentară. Dar când vine o nenorocire culinară, nu pot să mă abţin", a mărturisit ea în cadrul unui interviu. 

 

 

Mihaela a spus că evită prăjelile, iar masa de seară o ia foarte devreme: “Am înţeles demult că prăjelile în ulei nu fac bine, că masa de seară trebuie să fie lejeră şi devreme, că gustările dintre mese te fac să mănânci mai puţin şi că la masă

trebuie să stai pe îndelete, dacă tot are nevoie creierul de 20 de minute ca să înregistreze senzaţia de saţietate. Ştiu sigur că-mi face bine să beau multă apă şi niscaiva ceaiuri, ştiu să mă abtţin de la dulciuri şi ronţăieli, preţuiesc orice aliment neîncărcat cu îngrăşăminte sau pesticide", a mai precizat  Mihaela Rădulescu.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

S-a spus tot adevarul. Gestul lui Ionut fata de Mariana a facut-o pe Alina sa il nominalizeze

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies