„Toată viața mea am avut o problemă cu trei kilograme" Secretul Simonei Trașcă pentru o siluetă de invidiat

„Toată viața mea am avut o problemă cu trei kilograme
„Toată viața mea am avut o problemă cu trei kilograme" Secretul Simonei Trașcă pentru o siluetă de invidiat

Cunoscuta vedetă de televiziune, Simona Trașcă face tot posibilul pentru a se păstra în formă, indiferent cât de greu ar fi acest lucru.

Deși nu mai este la vârsta adolescenței, Simona Trașcă are încă o siluetă de invidiat. Vedeta TV încearcă să nu depășească o anumită greutate și în momentul în care observă că lucrurile scapă de sub control apelează la soluții drastice.

Blondina a vorbit de multe ori despre condiția sa fizică, mândrindu-se adesea cu forma corpului său, dar și cu faptul că arată atât de bine la nu mai puțin de 42 de ani.

Ce face Simona pentru a-și menține silueta

Citeste si: Ce se întâmplă dacă pui castraveți murați la soare. Trucul pe care îl folosesc cele mai pricepute gospodine

simona trasca slabit
Simona Trașcă[Sursa foto: Instagram]

În cadrul unui interviu, vedeta a recunoscut că îi place foarte mult mâncarea, dar în ciuda acestui lucru, atunci când simte că silueta ei nu mai are proporțiile pe care și le dorește, apelează la diete drastice și nu mai mănâncă după ora 18:00.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

"Eu mereu sunt sinceră și vă zic direct. Sunt, de felul meu, foarte pofticioasă. Mănânc foarte mult.(...) Dieta mea înseamnă să mănânc mai puțin, până în ora 6-7 sunt foarte atentă la calorii, renunț la pâine, încerc și eu să mănânc mai așa. Adică o friptură cu o salată, că aia nu se pune așa mult.

După ora 6-7 foarte important de respectat, răbdări prăjite. Dacă mănânci după 6-7 după aia nu mai poți să mai dai niciun kilogram jos”,  a declarat blondina.

Ba mai mult, Simona a mărturisit că îi dau bătăi de cap 3 kilograme de care încearcă adesea să scape „ Toată viața mea am avut o problemă cu trei kilograme. Ba le pun, ba le dau jos.”

Ce problemă de sănătate are Simona Trașcă

Citeste si: Ce fotografie a postat Anamaria Prodan pe rețelele de socializare. Internauții au rămas șocați

Simona Trașcă
Simona Trașcă[Sursa foto: Instagram]

Tot în cadrul aceluiași interviu, vedeta a vorbit despre o problemă cu care se confruntă: stresul. Din cauza acestuia nu reușește adesea să mențină o proporție, mâncând fie prea mult, fie prea puțin.

De asemenea, blondina susține că ea nu are complexe legate de cântar deoarece nu se cântărește. Simona ține cont de greutatea pe care o are prin intermediul măsurii pe care o are la haine.

Pe lângă dietele stricte și programul alimentar, Simona apelează adesea și la ajutorul medicului estetician pentru a arăta cât mai bine, având peste opt operații estetice, atât la nivelul corpului, cât și al feței.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

TOT ce trebuie să știi despre aparatul dentar

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies