Selatin, eliminare surpriză de la Puterea Dragostei! "Vina este în totalitate a mea"

selatin eliminare puterea dragostei
Cristian Marinescu a dorit să-l salveze pe Selatin de la eliminare

Chiar dacă a fost protejat de Cristian Marinescu, cel care a dorit să părăsească show-ul Puterea Dragostei a fost Selatin.

Show-ul Puterea Dragostei este ca de fiecare dată plin de surprize, astfel că cel care a părăsit emisiunea deși era protejat a fost Selatin. Concurentuș a menționat că problemele personal îl obligă să plece.

Selatin, eliminare surpriză de la Puterea Dragostei!

Cel care a părăsit competiția Puterea Dragostei deși era salvat de Cristian Marinescu a fost Selatin, concurentul care și-a dorit să plece acasă din cauza problemelor personale.

Cristina Mihaela i-a anunțat pe concurenți că două persoane vor trebui să părăsească show-ul, nu doar una, așa cum se obișnuia până acum.

Citeste si: Mariana și Alex Stoica, noul cuplu din casa Puterea Dragostei? „Hai iubire...”

selatin eliminat
Selatin a fost eliminat din competiția Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cei doi concurenți strigați de prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei au fost Selatin și Camelia, ambii spunând că-și doresc să plece acasă.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Camelia și-a rugat colegele să o voteze, deși intrase în casa iubirii de doar o săptămână, iar Selatin a menționat că are probleme personale acasă și nu mai poate sta în emisiune.

Citeste si: Mona și Jitaru de la Puterea Dragostei s-au despărțit?!

Selatin era protejat de Marinescu, însă a dorit să plece din emisiune, spunând că problemele personale nu-l mai pot ține pe loc, în cadrul emisiunii de la Kanal D.

"Îmi doresc să rămân, chiar mă simt bine, dar nu mai pot", a declarat Selatin.

camelia si selatin
Camelia și Selatin au părăsit competiția Puterea Dragostei[Sursa foto: stirilekanald.ro]

 "Știu că ai făcut o cerere, Marinescu te-a protejat, tu i-ai acceptat protecția, de ce ai făcut asta?", a întrebat Cristina Mihaela.

Dat fiind faptul că restricțiile s-au relaxat în România, Selatin a invocat contractele pe care le are de onorat și care nu mai necesită amânare din partea lui.

"Marinescu știa asta, dar a simțit nevoia să mă protejeze, are o afinitate pentru mine, se simte bine în prezența mea, mă consideră frățiorului lui mai mare, chiar dacă el este mai mare decât mine", a mărturisit Selatin.

"Vina este în totalitate a mea. Eu am făcut asta din suflet", a precizat el", a declarat Marinescu.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Lucian Barbu de la Survivor România s-a cuplat imediat după eliminarea din competiție

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies