Selina, iubita lui Victor Slav, schimbare spectaculoasă de look! Cum arată acum partenera prezentatorului TV

Selina și Victor Slav
Selina și Victor Slav

Iubita lui Victor Slav și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare după ultima schimbare de look! Incredibil cum arată acum vedeta

Nu mai este un secret faptul că Victor Slav, co-prezentatorul emisiunii fenomen de la Kanal D „Bravo, ai stil! Celebrities”, trăiește acum o adevărată poveste de dragoste alături de noua lui parteneră. Mult timp a ținut-o departe de ochii curioșilor, dar de când și-a făcut pentru prima oară apariția alături de ea, toți știu cât de frumoasă și delicată este, exact pe gustul lui. Selina, căci așa o cheamă pe femeia care îi aduce motive de bucurie în fiecare zi, și-a făcut de curând câteva schimbări de-a dreptul impresionante în ceea ce privește look-ul, luându-i prin suprindere pe fani!

Citeste si: Victor Slav, fotografie emoționantă cu micuța Sofia: „Unul a plecat”

Selina și Victor Slav
Selina și Victor Slav[Sursa foto: Instagram]

Selina, iubita lui Victor Slav, schimbare spectaculoasă de look!

Selina a decis să pășească în noul an total schimbată, cu noi planuri pentru viitor, dar și cu un aspect total diferit de cel pe care îl avea înainte. Iubita lui Victor Slav are părul lung și foarte des, însă nu mai este blond, ci șaten, o culoare cât se poate de discretă care se potrivește de minune cu trăsăturile feței.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Fotografia postată a fost o mare surpriză pentru cei care o urmăresc cu mare interes pe Instagram, astfel că a primit o mulțime de complimente în secțiunea de comentarii: „Wow, super ❤️ Oricum esti superba cu orice culoare ❤️❤️❤️❤️”, „Wow! Imi place enorm de mult aceasta schimbare 😍 ❤️Esti o frumoasa oricum…😏”, „Tu ești frumoasa indiferent ce ți-ai face!”, sunt doar câteva din reacțiile fanilor. 

Citeste si: Victor Slav, impresionat peste măsură de o concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Prezentatorul a rămas fără cuvinte când a vazut-o: „N-am ce să zic...”

Selina, iubita lui Victor Slav
Selina, iubita lui Victor Slav[Sursa foto: Instagram]

Cum se înțelege Selina cu Sofia, fiica lui Victor Slav?

Sofia, fetița de cinci ani care a rezultat din relația lui Victor Slav cu Bianca Drăgușanu, a cunoscut-o deja pe actuala parteneră a tatălui ei.

După cum spus și el în cadrul unui interviu acordat în urmă cu ceva timp, relația pe care o are Selina cu fiica sa este excelentă, șatena înțelegându-se de minune cu cei mici. 

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Selina și Victor Slav
Selina și Victor Slav[Sursa foto: Instagram]

„Se înțeleg foarte bine. Are o atracție fenomenală pentru copii. Oriunde merg cu ea are lipici la copii care vin la ea. Și cu Sofia la fel și pe mine mă bucură asta. Cine știe, nu spun niciodată niciodată. Vreau să-ți mărturisesc ceva. De acum o lună m-am schimbat la 180 de grade, și chiar nu-mi mai fac niciun plan.

Las lucrurile să meargă așa cum sunt, poate și noua cafenea ma dus în direcția asta. Așa

și cu cu viața mea. Spune-i lui Dumnezeu planurile tale și o să radă, exact asta am realizat”, a mai spus Victor Slav.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Victor Slav, fotografie emoţionantă cu Selina, iubita lui! Declarația de dragoste pe care i-a făcut-o prezentatorul TV

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies