Selly, celebritatea care va păși astăzi în platoul “Tu urmezi!”

Selly, celebritatea care va păși astăzi în platoul “Tu urmezi!”
Selly, celebritatea care va păși astăzi în platoul “Tu urmezi!”

Din acest weekend, emisiunea este difuzată în fiecare sâmbătă și duminică, de la 20:00

Astăzi, de la ora 20:00, o nouă ediție a celui mai îndrăgit game show de cultură generală, “Tu urmezi!”, le aduce telespectatorilor noi întrebări de cultură generală, emoție și bună dispoziție! Selly, unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți vloggeri români, este celebritatea care păși în platoul ”Tu urmezi!” în această ediţie.

Carismatic, inteligent, sensibil, vesel, cu un farmec aparte, Selly (Andrei Șelaru n.r.),

este cunoscut drept unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți artiși ai tinerei generații din România. Este vlogger, cântăreț și actor și a devenit cunoscut prin intermediul canalului său de YouTube, ce a adunat peste trei milioane de abonați.

Astăzi, de la ora 20:00, telespectatorii vor avea surpriza de a-l revedea pe Selly într-o ipostază aparte. Vedeta îi va <lua  locul> lui Dan Negru, timp de câteva minute, pentru a deveni <prezentator>.

Vizibil impresionat de întâlnirea cu Dan Negru și fanii emisiunii ”Tu urmezi!”,  reacția celebrului Selly este fabuloasă.

”Wow! E prima dată când sunt aici! Asta e <casa ta>? Adevărul este că dacă tu ți-ai face casa ideală, așa ar arăta, cu ecrane, cu oameni mulți…!”, spune Selly.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

La rândul său, Dan Negru face o mărturisire inedită fanilor celebrei emisiuni, la revederea cu invitatul său, Selly.

“Prin natura meseriei, pe la mine pe acasă mai vin oameni de la televizor, dar copiii mei n-au <treabă> cu ei (…). Dar când vine Andrei (Selly – n.r.), copiii mei sunt în sufragerie non-stop și sunt <gură cască>. (…) Selly e idolul copiilor mei! E cel mai mare trendsetter!” , mărturisește Dan Negru în fața publicului.

Cum vede Selly cel mai îndrăgit game show „Tu urmezi!” în peisajul media, ne spune chiar vedeta:

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

„Mi se pare foarte tare că a devenit un trend să promovăm cultura generală, show-urile de tip trivia/quiz, că omul de acasă poate să învețe lucruri;  se mai și distrează, mai află și câte ceva, ce nu știa, pentru că nimeni nu le știe pe toate, și oricât de inteligenți ar fi spectatorii show-ului cu siguranță găsesc niște întrebări la care ei nu știau răspunsul. Află lucruri noi, se și distrează  😊 !”,  este de părere Selly. 

Nu pierdeţi în fiecare sâmbătă și duminică seară, de la 20:00, întâlnirea cu game show-ul pentru toată familia, unica emisiune în care se stă la coadă la cultură generală, prezentată de Dan Negru, la Kanal D! 

 

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies