„Semeni cu Georgina Rodriguez!” Corina Caciuc, comparată cu soția lui Ronaldo! Iubita lui Laurențiu Reghecampf face furori pe Instagram!

„Semeni cu Georgina Rodriguez!” Corina Caciuc, comparată cu soția lui Ronaldo! Iubita lui Laurențiu Reghecampf face furori pe Instagram!
„Semeni cu Georgina Rodriguez!” Corina Caciuc, comparată cu soția lui Ronaldo! Iubita lui Laurențiu Reghecampf face furori pe Instagram!

Fotografia postată de Laurențiu Reghecampf cu fiul său, Liam și iubita lui, Corina Caciuc, a adunat un număr impresionant de apreciere în mediul online.

În urmă cu mai bine de un an, Laurențiu Reghecampf a ales să renunțe la căsnicia de 15 ani cu Anamaria Prodan și să înceapă o nouă viață alături de Corina Caciuc. Între cei doi este o diferență de 17 ani, iar iubita antrenorului este însărcinată acum cu cel de-al doilea băiat al cuplului.

Pe lângă băiatul pe care îl are alături de Corina Caciuc, Laurențiu Reghecampf mai are un fiu din căsnicia cu prima sa soție, Mariana, pe nume Luca, și pe Laurențiu Reghecampf Jr, fiul antrenorului cu Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf, fotografie de colecție alături de fiul său și iubita însărcinată

Citește și: „El este îngropat pentru familia mea. A dărâmat un imperiu și nu e în stare să construiască o colibă.” Anamaria Prodan, secretul din spatele melodiei care a rupt internetul

Corina Caciuc, comparată cu soția lui Ronaldo! Iubita lui Laurențiu Reghecampf face furori pe Instagram!
Laurențiu Reghecampf, alături de fiul său, Liam și iubita însărcinată [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: „Ești tatăl meu vitreg, tu ar trebui să mă cauți. Nu vreau niciodată să trec prin ce a trecut mama.” Sarah Dumitrescu, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf. Ce a spus fiica Anamariei despre antrenor?

Corina Caciuc mai are puțin și se pregătește să îl facă pe Laurențiu Reghecampf tată de băiat pentru a patra oară. Antrenorul a postat în mediul online o fotografie alături de fiul lor, Liam și iubita sa. Imaginea postată de Laurențiu Reghecampf a stârnit numeroase aprecieri în mediul online, iar Corina a fost extrem de

complimentată de internauți. Mai mult decât atât, o urmăritoare a sesizat chiar o asemănare izbitoare între iubita antrenorului și soția lui Cristiano Ronaldo.

„Semeni cu Georgina Rodriguez, iubita lui Ronaldo/ Ce copil minunat și familie frumoasa/ Faini, senini, liberi/ Sarcină ușoră femeie minunată/ Ce frumoasă ești Corina ️ sunteți minunați”, au fost o parte dintre comentariile internauților.

Care este viciul lui Laurențiu Reghecampf?

Corina Caciuc, comparată cu soția lui Ronaldo! Iubita lui Laurențiu Reghecampf face furori pe Instagram!
Corina Caciuc, Laurențiu Reghecampf și Liam [Sursa foto: Instagram]

Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit care este cel mai mare viciu al său.

Ce viciu am? Îmi place foarte mult ceea ce fac. Cred că viciul meu cel mai mare este fotbalul. A devenit pentru mine, nu neapărat un viciu, a devenit o obsesie.

Cred că lucrul acesta nu este ok pentru că de multe ori nu reușesc să fac o paranteză între ceea ce fac la stadion și ceea ce fac acasă. Pentru mine acest fenomen a devenit un viciu și îmi ocupă 100% din timp .”, a spus antrenorul.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies