//Semifinala Chefi la Cuţite - 14 iunie 2021// Ce probe au avut concurenții semifinalişti

Semifinala Chefi la Cuţite 14 iunie 2021
//Semifinala Chefi la Cuţite - 14 iunie 2021// Ce probe au avut concurenții semifinalişti

Semifinala Chefi la Cuţite - 14 iunie 2021. Concurenţii s-au luptat în semifinală alături de familii pentru a ajunge în marea finală

Semifinala emisiunii culinare Chefi la Cuţite a început în data de 14 iunie 2021. Emoţiile au fost mari pentru concurenţii rămaşi în cursa finală pentru marele premiu. Echipa mov intră în concurs cu Valentina Ioniță, Narcisa Birjaru, Alexandru Bădițoaia. Echipa albastră intră în concurs cu Keed (David Ioniță), Florin Revesz, Ștefan Borleanu şi Cătălin Amaradei. Ultima echipa, cea verde a intrat în semifinală cu Elena Matei şi Rikito Watanabe.

Prima surpriză a venit pentru toţi concurenţii cu mesaje video de la familie şi prieteni. Emoţiile şi lacrimile au fost prezente în platotul emisiuni Chefi la Cuţite.

După acest moment în care s-a putut vedea sensibilitatea fiecărui concurent, Irina Fodor a anunţat proba. Tema farfuriei trebuia să fie “gustul copilăriei”. Practic, concurenţii au gătit la alegere o mâncare ce le aminteşte de un preparat preferat din copilăria lor.

Semifinala Chefi la Cuţite- 14 iunie 2021. Ce probe au avut concurenții de la Chefi la Cuţite pe 14.06.2021 în semifinală

Citeste si: PORTRET: Cine este Irina FODOR. Noua prezentatoare a emisiunii Chefi la cuțite

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Cine a fost eliminat de la Chefi la Cuţite pe 13 iunie 2021. Cum arată farfuriile concurenţilor eliminaţi

Ceea ce nu ai ştiau concurenţii a fost faptul că juraţii erau chiar membrii familiilor lor. Suspansul a fost şi mai mare chiar şi pentru cei trei chefi. Papilele gustative au fost satisfăcute cu cele mai interesante gusturi. Fiecare concurent a încercat să îşi pună "semnătura" pe preparat, pentru a obţine punctajul maxim.

După degustare, în bucătărie a intrat câte un membru al juriului. Momentul a fost unul ce le-a tăiat răsuflarea concurenţilor.

A doua surpriză a primei seri de semifinală a fost încă o probă culinară. Ultimul preparat trebuia să fie un desert cu ciocolată şi fiecare concurent trebuia să gătească împreună cu un membru al familiei lor. Nervii şi tensiunea şi-au spus cuvântul în această probă în care ciocolata urma să fie elementul principal al farfuriei.

De data aceasta, juraţii au fost foştii concurenţi Chefi la Cuţite ai sezonului 8.

Semifinala Chefi la Cuţite- 14 iunie 2021. Beneficii ale consumului de ciocolată

cine sunt semifinalisti chefi la cutite

Cine nu adoră ciocolata? Denumită în latină, “hrana zeilor” acest preparat este un deliciu! Fie că este preparată cu lapte, fructe sau cu fel de arome ce te aduc în stare de a o mănâncă pe toată odată, ciocolată are multe beneficii pentru sănătate.

Ciocolata este unul dintre cele mai populare dulciuri din lume. Aceasta reprezintă hrană benefică pentru inima şi pentru creier. Consumul de ciocolată este cunoscut pentru beneficiile asupra stării emoţionale.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este IRINA FODOR. „M-a impresionat de m-am și măritat cu el!”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Detaliul surprinzător observat la Edi Iordănescu după participarea la EURO 2024

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul


Cookies