Semne bune anul are. Serialul „Yaman” revine in grila Kanal D

Semne bune anul are. Serialul „Yaman” revine in grila Kanal D
Semne bune anul are. Serialul „Yaman” revine in grila Kanal D

In noul an, telespectatorii vor avea inca un motiv de bucurie. Serialul lor preferat, „Yaman”, revine in grila Kanal D de luni, 2 ianuarie si va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 16:30.

In noul sezon al serialului il regasim pe Yaman (Cagatay Ulusoy), personajul si elementul central al povestii serialului, cel care uneste doua lumi antagonice de cele mai multe ori: cea a bogatilor si cea a saracilor. E personajul luminos care se lupta din rasputeri sa isi ajute familia incercata de greutati si sa isi schimbe conditia sociala.

Tragedie pentru Hatice Şendil, Elif din “Ziua in care mi s-a scris destinul”: "Aceasta zi este intunecata si plina de durere"!

Yaman a fost luat de pe strazile sarace din Tozludere de catre avocatul

Selim Serez (Bariş Falay) si de catre sotia acestuia, Ender (Mine Tugay).

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro



Mert (Taner Olmez), fiul lor educat si introvertit, il considera pe Yaman frate si prieten caruia ii impartaseste modul lui ciudat de a privi lumea, dar si incercarile si necazurile prin care trece in incercarea de a castiga inima lui Eylül.

VIDEO Ozcan Deniz, Kahraman din "Ziua in care mi s-a scris destinul", canta dumnezeieste! Iata-l live, noua ni s-a facut pielea de gaina

Dragostea dintre Yaman si Mira se confrunta cu incapacitatea acestora de a scapa de trecut.

Nu ratati de luni, 2 ianuarie, de luni pana vineri, incepand cu ora 16:30, noul sezon al serialului “Yaman”, difuzat la Kanal D!

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Gustul copilăriei pentru Mihai Mărgineanu. Mâncărurile pe care artistul nu le mai consumă acum. „Posibilitățile erau limitate. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies