Semne ca esti mult prea legata de partenerul tau inca de la inceputul relatiei!

Semne ca esti mult prea legata de partenerul tau inca de la inceputul relatiei!
Semne ca esti mult prea legata de partenerul tau inca de la inceputul relatiei!

Indiferent ca a fost vorba de dragoste la prima vedere sau de infiriparea sentimentelor pe parcurs, e bine sa tii cont de cateva semne care ar putea sa-ti puna in pericol relatia.

Partenerul tau este prioritatea numarul 1

Dupa cateva saptamani de relatie, partenerul tau nu ar trebui sa fie prioritatea ta numarul 1. Incearca sa nu te dedici mai mult decat trebuie noii tale relatii, pana nu iti dai seama daca merita sau nu.

Simti nevoia sa-ti spuna ca te iubeste

Nu-ti presa partenerul sa-ti spuna inca de la inceput ce simte cand vine vorba de relatia voastra.

Cel mai bine este sa va bucurati de timpul petrecut impreuna si sa lasati ca restul sa vina de la sine.

Nu le mai acorzi atentie prietenilor tai

Poate ca este placut sentimentul ca ai pe cineva in viata ta, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-ti lasi balta prietenii. Nu te concentra atat de mult pe relatia cu partenerul tau, incearca sa te bucuri atat de noul tau prieten si, in acelasi timp, sa-ti petreci timp si cu amicii tai.


Ti-ai dori sa va mutati impreuna

Cu toate ca nu stii prea multe lucruri despre el, deja te gandesti cum ar fi sa locuiti impreuna? Cel mai bine este sa astepti pana il cunosti putin mai bine si sa descoperi care sunt intentiile lui. Astfel, s-ar putea sa-l sperie ideea de a locui impreuna desi va cunoasteti de putin timp.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies