Semne ca îi este dor de tine în funcție de zodie

semne ca ii este dor de tine in functie de zodie
Semne ca îi este dor de tine în funcție de zodie

Chiar dacă te afli într-o relație cu un bărbat sau doar în stadiul de flirt, este plăcut să știi că se gândește la tine. Cu toate că majoritatea oamenilor dau anumite semne când le este dor de cineva, comportamentul fiecărui bărbat, atunci când vine vorba de iubire, este diferit. Descoperă în rândurile de mai jos cum îți poți da seama dacă se gândește la tine, în funcție de zodie, dar și cum poți să faci să îi stârnești și mai mult interesul!

Unul dintre cele mai dificile lucruri pe care le pot recunoaște bărbații este atunci când le este dor de tine. Deși aceștia încearcă adesea să nu arate astfel de sentimente, există unele comportamente ce îi dau de gol.

Berbec

cand unui barbat ii este dor de tine
Când unui bărbat ăi este dor de tine[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Horoscop Fecioară Septembrie 2023. Nativii Fecioară urmează o cale creativă

Nativii Berbec sunt firi foarte competitivi și de aceea nu vor vrea să admită că le este dor de tine.

Din această cauză, acești bărbați devin geloși. Atunci când unui Berbec îi este dor de tine, acesta va deveni și mai gelos decât de obicei.

Taur

Cu toate că bărbatul Taur este foarte implicat în relație, îi va fi greu să mărturisească dorul față de tine. Acești bărbați sunt dificil de citit, însă este evident că dacă începe să te caute mai des decât o făcea înainte, îi este dor de tine.

Gemeni

Sentimentele bărbaților din zodia Gemeni sunt destul de complicate. Uneori, chiar și lui îi va fi greu să își dea seama dacă chiar îi este dor de tine. Cu toate acestea, atunci când  i se face foarte dor de tine, îți va spune fără să stea pe gânduri.

Rac

Bărbații din zodia Rac adoră să ofere cadouri, fiindcă așa își exprimă ei aprecierea față de tine.

În momentul când te vei trezi cu flori la ușă sau diverse alte surprize, fii convinsă că respectivul bărbat se gândește la tine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Leu

Leul este partenerul ce are nevoie constantă de atenție. Acest bărbat îți va arăta că îi este dor de tine, doar prin a îți cere de fapt atenția ta.

În cazul în care te întreabă de ce nu i-ai răspuns o bună perioadă de timp, va fi clar că îi este dor de tine.

Fecioară

Chiar dacă relația este înaintată, bărbații Fecioară sunt destul de timizi și cu greu îți vor spune că le este dor de tine. Totuși, dacă acesta va fi mult mai interesat de cum ți-a fost ziua, poți să fii convinsă că îi este dor de tine.

Balanță

cand stii ca unui barbat ii e dor de tine
Când știi că unui bărbat îi e dor de tine[Sursa foto: Freepik]

Balanțele sunt firi sociabile, așa că acestui bărbat îi va fi dor de tine doar dacă nu este înconjurat de alte persoane. Totuși, îți vei da seama că îi este dor de tine, atunci când va începe să te sune și să îți povestească cum i-a fost ziua.

Scorpion

Bărbații Scorpioni sunt firi directe, deci nu îți va fi prea dificil să știi că se gândește la tine.

Cu siguranță îți va trimite un mesaj de dragoste sau o melodie care îi amintește de tine.

Săgetător

Este bine să nu îi arăți unui bărbat Săgetător că îți este dor de el, fiindcă își va pierde interesul față de tine. Când acesta se va gândi la tine, va fi sincer și îți va mărturisi.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Capricorn

Oamenii născuți sub acest semn zodiacal sunt destul de orgolioși. Dacă vrei să auzi că îi este dor de tine, este esențial să îi spui tu despre sentimentele tale.

Vărsător

Atunci când vine vorba de exprimarea sentimentelor, Vărsătorii se inhibă, fiindcă sunt una din cele mai reci semne zodiacale. Cu toate acestea, îți vei da seama când acestui bărbat îi va fi dor de tine, prin felul în care îți vorbește. Dacă folosește alinturi și este mai interesat de viața ta, cu siguranță simte dorul.

Pești

zodiile si dorul
Zodiile și dorul[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Horoscop Leu septembrie 2023. O zodie va avea parte de noi oportunități

Peștii sunt una din cele mai romantice semne zodiacale, ceea ce face foarte ușor de descifrat dacă acestui bărbat îi este dor de tine sau nu. Cu siguranță te va suna des.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și interesante informații despre horoscop, ce să aștepți de la relațiile personale sau profesionale, precum și previziuni pentru săptămâna sau luna în curs.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Pe drumul iubirii autentice. Semne clare că bărbatul tău este pregătit pentru o relație serioasă și profundă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies