Semne ca isi doreste cu adevarat sa fie cu tine!

Semne ca isi doreste cu adevarat sa fie cu tine!
Semne ca isi doreste cu adevarat sa fie cu tine!

Exista cateva semne ca iti arata ca partenerul tau isi doreste cu adevarat sa fie cu tine.

1. Este interesat de hobby-urile tale

Atunci cand sunteti la inceputul relatiei, amandoi incercati sa aflati ce ii place fiecaruia si chiar sa va faceti mici surprize. Daca acest obicei continua si dupa cateva luni, iar el incearca sa petreaca cat mai mult timp cu tine, mergand impreuna la shopping sau la sala, atunci chiar este bucuros sa fie in aceasta relatie, scrie elle.ro.

2. Ii place sa te surprinda

Esti surprinsa aproape in fiecare saptamana cu un mic cadou fara vreun motiv special? Fie ca este vorba de o cutie cu bomboane de ciocolata, de un buchet de flori sau chiar bilete la un spectacol pe care iti doreai sa-l vezi, aceste gesturi sunt cele care iti arata cat de mult te apreciaza.

3. Face mereu planuri pentru viitor

Daca se gandeste unde sa mergeti in vacanta sau te invita de sarbatori la parintii sai, atunci poti fii linisita, iubitul tau isi doreste cu adevarat sa fie langa tine. Acesta isi imagineaza viitorul alaturi de tine, asadar relatia voastra este cu siguranta una serioasa.

4. Isi arata emotiile

Ne-am obisnuit ca barbatii sa fie mereu puternici, insensibili, insa adevarul este ca pot fi la fel de emotivi la fel ca noi, femeile. Daca in fata ta isi poate arata emotiile, inseamna ca simte ca tu il intelegi si poate fi vulnerabil in preajma ta, conform elle.ro.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Astea sunt cele patru semne care anunta ca o relatie se termina!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies