Semne că un bărbat te place în secret în funcție de zodie

Semne că un bărbat te place în secret în funcție de zodie
Semne că un bărbat te place în secret în funcție de zodie

Fiecare bărbat percepe iubirea în stilul propriu. Influențat în același timp și de semnul zodiacal, acesta poate spune direct lucrurilor pe nume sau poate lăsa doar câteva indicii, mai greu de interpretat ce-i drept. Iată câteva semne că un bărbat te place în secret în funcție de zodie.

Bărbații își manifestă iubirea prin diferite moduri, în funcție de personalitate, educație, curaj și încredere în propria persoană. Deși puțini recunosc, zodia este un factor foarte important în exprimarea sentimentelor de dragoste, astfel că unii au deschiderea de a spune lucrurilor pe nume, iar alții doar lasă câteva semnale femeii pe care o plac, evitând cu orice preț să recunoască cu voce tare. Dacă știi indiciile subtile ale zodiei, îți vei da seama instant dacă un bărbat este interesat de tine în adevăratul sens al cuvântului sau dacă face anumite lucruri doar din politețe.

Citeste si: Horoscop chinezesc 28 APRILIE 2022. Află ce zodie este influențată de cei din jur

Semne ca te place in secret in functie de zodie
Semne ca te place in secret in functie de zodie[Sursa foto: Unsplash]

Semne că te place în secret în funcție de zodie

Berbec

Bărbatul Berbec este un conducător de excepție, nu îi place să fie controlat, iar câteodată poate fi mult prea direct. Fiind o zodie de foc, acesta își va stăpâni cu greu sentimentele, deci îți vei da seama instant dacă te place cu adevărat.

Dacă bărbatul Berbec îți este prieten sau coleg de serviciu, va face tot posibilul să se oprească lângă tine cât mai des, să comunice și să îți adreseze diferite întrebări legate de viața ta personală. Nativul a cestei zodii este și foarte gelos, deci dacă va observa că un alt bărbat se apropie de tine, cu siguranță îi va face drum în altă parte.

Taur

Îți vei da seama că un bărbat din zodia Taur te place atunci când te va surprinde cu tot felul de cadouri, gesturi tandre și persistență pasională. Taurul este foarte senzual, iar dacă te simpatizează va face tot ce se poate pentru a-ți arăta acest lucru. Invitații în diferite locuri, mici atenții și surpize de tot felul, la aceste lucruri ar trebui să te aștepți. Este bine de știut faptul că bărbații născuți sub acest semn zodiacal sunt foarte atenți la detalii, deci cu siguranță vor reține lucrurile mărunte care te privesc.

Gemeni

Bărbatul Gemeni este un romantic incurabil, motiv pentru care ți-ai putea da seama cu greu dacă este îndrăgostit doar de tine sau dacă se comportă frumos cu fiecare femeie care îi iese în cale. Un indiciu pe care l-ar putea oferi în acest sens este timpul petrecut împreună. Dacă te caută des, vrea să vă întâlniți de fiecare dată când are puțin timp liber, iar atunci când sunteți împreună vorbește sincer și deschis, este clar că te place foarte mult și că tu ești femeia alături de care vrea să fie.

Citeste si: Horoscop Vărsător IULIE 2022. Nativii Vărsător vor pune piciorul în prag!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Semne ca te place in secret in functie de zodie
Semne ca te place in secret in functie de zodie[Sursa foto: Unsplash]

Rac

Bărbatul Rac se numără printre cele mai dificile semne ale zodiacului. Este destul de greu să îți dai seama dacă te place sau nu, dat fiind faptul că se proteajează din instinct de suferință și nu se deschide decât atunci când are încredere totală în persoana

de lângă. Totuși, până să îi dovedești că se poate deschide în fața ta, acesta îți va oferi câteva semnale că te place. Dacă încearcă să te protejeze în diferite situații dificile, să te ajute cu anumite responsabilități sau să repare lucruri pentru tine, atunci cu siguranță esți preferata lui.

Leu

Bărbatul Leu îți va arăta din prima dacă este sau nu atras de tine.

Îi place să facă gesturi mărețe, deci te poți aștepta oricând la un buchet imens de tradafiri, la o vacanță spontană, la un gest evident în public sau la orice lucru menit să îți capteze atenția. Vei realiza că te place enorm atunci când va alege să te prezinte grupului de prieteni, ca și cum ai fi o cucerire demnă de admirație, cu care să se mândrească.

Fecioară

Bărbații Fecioară sunt foarte rezervați când vine vorba de sentimentele și interesele lor. Spre deosebire de alte semne zodiacale, acesta nu va intra în competiție atunci când va observa că un alt bărbat le-ar putea lua locul, ci se vor retrage, lăsându-te pe tine să decizi. Chiar și așa, există câteva semne pe care ți le-ar putea oferi nativul acestui semna zodiacal atunci când te place. Este foarte atent la ceea ce povestești, îți oferă sfaturi sensibile și profunde atunci când te confrunți cu situații dificile. Se va pune în pielea ta și îți va da soluțiile pe care le-ar folosi și el.

Balanță

Bărbatul balanță- un romantic incurabil. Îți vei da seama din prima dacă te place, asta pentru că te va surprinde cu flori, mesaje de dragoste și gesturi tandre. Mai mult, primul lucru pe care îl face atunci când este interesat de o femeie este să se ducă direct la prietenii lui și să le povestească cât de fascinantă te găsește. Întotdeauna își va da seama cum te simți și va trata momentele exact așa cum îți dorești, dar fără să-i spui ceva, ci pur și simplu din propria lui intuiție.

Scorpion

Bărbatul Scoprion nu își exprimă des sentimentele, ci mai degrabă le arată. Fiind cea mai sexuală zodie din tot horoscopul, acesta va alege întotdeauna apropierea fizică, privirile profunde și intensitatea emoțională. Îți vei da seama că te place atunci când vă aflați într-un grup mai mare de persoane, iar el te va căuta cu privirea. Gelos și posesiv, chiar dacă nu vă aflați într-o relație, acesta simte că doar așa îți va demonstra că sentimentele pentru tine sunt extrem de profunde.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Horoscop Pești IULIE 2022. Nativii Pești se întorc la o iubire din trecut.

Semne ca te place in secret in functie de zodie
Semne ca te place in secret in functie de zodie[Sursa foto: Unsplash]

Săgetător

Bărbatul Săgetător este cunoscut pentru umorul lui și îți vei da seama imediat dacă te place sau nu, asta pentru că va încerca cu fiecare ocazie să te facă să zâmbești. Dacă se poartă copilărește și vrea să îți atragă atenția cu tot felul de povești, fii sigură că l-ai cucerit. Își dorește să faci parte din aventurile lui, însă trebui să ții cont că este un spirit liber, care tinde să se lase purtat acolo unde îl duce destinul.

Capricorn

Bărbatul Capricorn nu își exprimă direct sentimentele și emoțiile. La prima întâlnirea ți-ar putea adresa tot felul de întrebări legate de viața personală, datele de contact sau planurile de afaceri, dar aceste lucruri înseamnă că este profund interesat de tine. Nimic nu este întâmplător! Toate informațiile îl vor ajuta pe viitor să te impresioneze în adevăratul sens al cuvântului.

Vărsător

Vărsătorul își arată afecțiunea prin grijă față de femeia pe care o place. Bărbatul născut sub acest semn zodiacal va fi foarte atent la starea ta de spirit, la dorințele și pasiunile pe care le ai. Te surprinde plăcut și îți face cadoruri la care nu te-ai fi așteptat vreodată, chiar dacă nu vă aflați oficial într-o relație.

Pești

Nativul Pești este foarte sensibil și nu își va dori niciodată interacțiuni de suprafață, ci extrem de profunde. Dacă te place, acesta te va privi lung, va fi atent la tot ce faci și îți va dezvălui încă de la primele întâlniri sentimentele care îl încearcă. Te poți convinge că este atras de tine dacă te invită peste tot unde se duce, indiferent că sunt implicați și prietenii lui sau că are nevoie de o pauză de la programul încărcat.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum este bărbatul BERBEC în pat. Ce să îi șoptești la ureche pentru a-l incita

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies