Semne care îţi arată că iubitul tău vrea să vă despărţiţi

Semne care iti arata ca iubitul tau vrea sa va despartiti
Semne care iti arata ca iubitul tau vrea sa va despartiti

Orice relatie are frumusetea ei la inceput; oricine se bucura de emotia fiecarei intalniri.

Semne care iti arata ca iubitul tau vrea sa va despartiti. Orice relatie are frumusetea ei la inceput; oricine se bucura de emotia fiecarei intalniri, orele petrecute impreuna,care parca nu va mai ajung; trezitul dimineata in doi este mult mai frumos, in special cand stii ca la finalul zilei te intorci tot la el. Din pacate insa, nu toate relatiile incep frumos si se dezvolta apoi in timp; unele dintre acestea, pe cat de frumos au inceput,tot asa se si sting.

Fie apare interes din partea lui pentru o alta femeie ori pur si simplu nu exista suficienta intelegere intre voi, cat sa rezistati. Iata care sunt semnele care iti spun ca iubitul tau si-ar dori o despartire:

Este tot mai distant

Au trecut lunile peste voi si cel care la inceput era topit dupa tine, acum nu prea mai este prezent in relatia voastra.

Tu inca mai cauti sa faci planuri cu el, insa vezi si simti ca nu este prezent. Gandurile lui sunt distante, posibil sa isi doreasca o schimbare.

Semne care iti arata ca iubitul tau vrea sa va despartiti
Semne care iti arata ca iubitul tau vrea sa va despartiti[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Intimitatea nu mai e ca la inceput

Este perfect normal ca in orice relatie intimitatea sa se dimuneze un pic in timp, pasiunea de la inceput sa se tempereze.

Dar daca ajungeti in puunctul in care aceasta se diminueaza drastic ori dispare complet, posibil sa fi disparut atractia dintre voi.

Apar neintelegeri tot timpul

Orice relatie implica si certuri si momente in care partenerii nu se inteleg. Acestea insa trebuie rezolvate cu rabdare, comunicare si iubire. Daca insa sunteti in punctul in care aveti parte doar de cearta si conflict, acestea sunt semne grave ca relatia voastra nu mai merge.

Citeste si: Ce compromisuri poti face intr-o relatie, fara sa te compromiti pe tine

Planurile nu mai sunt despre „voi”

Obisnuiati sa faceti planuri impreuna. Planuri de vacanta, planuri despre viitorul vostru, diferite alte idei. Daca aceste discutii au disparut din interactiunea voastra, este posibil ca el sa nu mai fie sigur pe viitorul relatiei voastre.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies