Semne care îți atrag atenția că e timpul să te desparți de el!

Semne care îți atrag atenția că e timpul să te desparți de el!
Semne care îți atrag atenția că e timpul să te desparți de el!

Să renunți la relația din care faci parte acum nu trebuie neapărat să fie o tragedie. Dacă privești lucrurile în perspectivă, dacă analizezi și pui totul în balanță, s-ar putea să descoperi că meriți mai mult de atât. Orice despărțire poate fi dureroasă, prin prisma efortului pe care l-ai investit în relație, dar dacă iți dai seama că nu ești fericită, poate că e timpul pentru tine să mergi mai departe.

Semne care iți atrag atenția că e timpul să te desparți de el! Să renunți la relația din care faci parte acum nu trebuie neapărat să fie o tragedie. Dacă privești lucrurile în perspectivă, dacă analizezi și pui totul în balanță, s-ar putea să descoperi că meriți mai mult de atât. Orice despărțire poate fi dureroasă, prin prisma efortului pe care l-ai investit în relație, dar dacă iți dai seama că nu ești fericită, poate că e timpul pentru tine să mergi mai departe.

Semne care iți atrag atenția că e timpul să te desparți de el!
Semne care iți atrag atenția că e timpul să te desparți de el!

Iată care sunt cele 3 semne evidente care iți demonstrează că e timpul să mergi mai departe:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Te transformi în alt om, doar ca să îi faci lui pe plac

Ai intrat în această relație fiind tu însăți.

Te-ai deschis complet, cu bune și rele, calități și defecte, atuuri și vulnerabilități. Pe măsură ce viața avansează, aceasta vine la pachet cu și mai multe provocări, bucurii dar și greutăți. Ai tot timpul sentimentul că trebuie să depui foarte mult efort ca să îi faci pe plac, să fii într-un fel anume, să arați într-un fel anume, să te comporți după cum îi place lui. Depunând tot efortul din lume ca să îl faci pe el fericit, tu ai uitat să fii tu.

Citeste si: Care sunt viciile cele mai întâlnite la femei în anul 2020

Depui un efort enorm și ți se pare că vine doar din partea ta

Cel mai frumos sentiment apare atunci când simți din toți porii că ți-ai găsit sufletul pereche. Râsetele împreună, fluturașii din stomac, graba de a ajunge acasă doar ca să îl vezi sunt sentimente minunate care apar în orice început de relație.

Și, totuși, în unele relații aceste sentimente persistă în timp, în schimb în alte relații dispar și nu iți dai seama de ce. Tânjești după acel sentiment și depui tot efortul din lume ca să îl retrăiești și rămâi dezamăgită descoperind că efortul e doar de partea ta.

Ești singura care face ceva pentru relație

Dacă te trezești în situația în care partenerul tău își concentrează toată atenția către alte aspecte ale vieții sale, pe care le consideră mai importante, sau pur și simplu s-a pierdut într-o altă lume și tu ești singura care încearcă

să salveze relația, poate că este momentul să iți construiești și tu un alt drum și să iți canalizezi energia într-o altă direcție.   



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies