Semne care iti spun ca nu mai este atras de tine

Semne care iti spun ca nu mai este atras de tine
Semne care iti spun ca nu mai este atras de tine

Rutina intervine, din cand in cand, in orice cuplu si poate diminua dorinta sexuala. Cand este momentul sa iei atitudine? Uite cateva semne care ar trebui sa te puna pe ganduri!

Prefera sa iasa in oras cu prietenii

De la un timp, partenerul tau iese destul de des cu prietenii in oras si petrece din ce in ce mai putin timp cu tine? Poate noul lui obicei este un semn ca isi doreste mai multa libertate si ca relatia voastra a devenit monotona.

Nu mai reactioneaza la surprizele pe care i le faci

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Obisnuiesti sa-i mai faci cate o surpriza

din cand in cand, insa in ultima perioada ai observat ca el nu mai este atat de receptiv la initiativele tale. Incearca ceva nou, diferit si vezi cum reactioneaza. Gandeste-te ce i-ar placea lui cel mai mult si surpinde-l cand are o stare buna de spirit.

Adoarme inaintea ta fara sa-ti mai acorde atentie

De obicei, inainte de culcare, partenerul tau obisnuia sa te alinte si sa te rasfete cum stia el mai bine.

Acum, insa, este mai distant si de cele mai multe ori adoarme inaintea ta, fara sa mai interactionati la fel de bine ca la inceputul relatiei voastre.

Cel mai bine este sa discuti deschis cu partenerul tau, decat sa acumulezi frustrari si sa te lasi coplesita de gandurile pe care ti le faci. Daca vreti ca relatia sa mearga in continuare, trebuie sa depuneti amandoi eforturi si sa retraiti momentele de altadata.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, Dorna Candrenilor, o oază de sănătate și frumusețe

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Aybike și Oğulcan au parte de o surpriză șocantă

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies