Semne care-ti spun ca faci prea mult sport si ca este timpul sa iei o pauza

Semne care-ti spun ca faci prea mult sport si ca este timpul sa iei o pauza
Semne care-ti spun ca faci prea mult sport si ca este timpul sa iei o pauza

Miscarea are efecte benefice asupra corpului si mintii, insa cand faci sport in exces, organismul transmite urmatoarele semnale.

Nu mai poti sa tii pasul la antrenamente

Daca remarci ca nu mai faci fata antrenamentelor, cu toate ca ai o conditie fizica buna, inseamna ca ti-i suprasolicitat corpul si ca ai nevoie de o pauza.

Ti-ai pierdut interesul

Nu vrei sa mai mergi la sala sau sau la alergat. Nu te forta sa faci miscare, fiindca pierderea interesului pentru sport este un semn ca esti epuizata din punct de vedere fizic.



Nu ai o stare buna de spirit

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

De obicei, sportul creste cantitatea de endorfine din corp, ceea ce-ti da o stare buna de spirit. Daca pleci de la antrenamente suparata si iritata, este timpul sa iei o pauza.

Te recuperezi greu

In cazul in care observi ca febra musculara iti trece mai greu fata de alte dati, renunta pentru o perioada la antrenamente.

Acesta este un semn clar ca organismul are nevoie de repaus pentru a se putea reface.

Inima iti bate prea repede

Cand pui presiune mare asupra corpului tau, rata batailor inimii creste. Asadar, daca in mod normal ai 50 de batai pe minut si cresc dupa antrenament la 65, inseamna ca organismul tau este foarte stresat.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies