Semne care-ti spun ca partenerul tau se gandeste la altcineva

Semne care-ti spun ca partenerul tau se gandeste la altcineva
Semne care-ti spun ca partenerul tau se gandeste la altcineva

De la un timp simti ca partenerul tau este distant si ca relatia voastra a devenit monotona? E posibil sa aiba o aventura...emotionala.

Mai exact, nu te insala la propriu, insa se gandeste la o alta femeie. Iata ce semne ar trebui sa-ti dea de gandit.

Nu-ti mai spune tot ce-l ingrijoreaza sau il macina

Obisnuia sa-ti spuna in fiecare zi tot ce se intampla cu el, ce-l ingrijoreaza sau ce-l nelinisteste, insa de la un timp este destul de tacut. Nu inseamna neaparat ca este mai putin comunicativ, ci ca nu mai atat de vorbaret cu tine.

Insa, tot exista o persoana careia sa-i spuna ce are pe suflet.

Nu-ti mai impartaseste noutatile


Ajungi sa afli vesti bune care au legatura cu partenerul tau cu intarziere de la rudele lui, inaine ca el sa ti le impartaseasca inca de cand le-a primit? Si acesta ar putea fi un semn care sa-ti spuna ca sotul tau ar putea sa impartaseasca bucuriile cu o alta femeie.


Majoritatea timpului este ganditor

Iti tot repeta ca nu se intampla nimic cu el, insa cu toate astea observi ca in majoritatea timpului este ganditor sau visator? In plus, in cazul in care iti tot spune ca este plictisit si neimplinit, cel mai bine este sa porti o discutie serioasa cu el si sa-l rogi sa fie sincer cu tine. Numai asa, vei putea afla intr-adevar daca partenerul tau are sau nu o aventura emotionala.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine gătește în familia Natanticu și ce anume i-a pregătit Cosmin soției sale, în prima zi când a rămas la el? „Am două mâini stângi.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies