Semne evidente ca partenerul tau are frica de angajament

Semne evidente ca partenerul tau are frica de angajament
Semne evidente ca partenerul tau are frica de angajament

Esti deja intr-o relatie, ori te gandesti sa incepi una cu un potential partener, dar esti cumva nesigura de comportamentul acestuia?

Semne evidente ca partenerul tau are frica de angajament. Esti deja intr-o relatie, ori te gandesti sa incepi una cu un potential partener, dar esti cumva nesigura de comportamentul acestuia si cat de serios este in privinta ta? Ar trebui sa iti aloci putin timp sa analizezi situatia si sa te gandesti daca are sens sa investesti timp pretios alergand dupa o persoana care nu iti poate oferi cee ace ai tu nevoie.

Deseori, teama de angajament este adancita de anumite rani din trecut care au provocat trauma mai mult sau mai putin profunde. Si, deseori, aceste temeri sunt nefondate, incat trecutul nu iti defineste cu aadevarat viitorul si persoanele noi care urmeaza sa intre in viata ta. Intr-o lume perfecta, oamenii ar putea trece peste aceasta frica de angajament, in realitate insa, multi dintre acestia sunt atat de ingrijorati de cee ace urmeaza incat aleg sa faca un pas in spate sis a renunte.
Persoanele care experimenteaza frica de angajament deseori sunt macinate de intrebari de genul oare voi fi iubit toata viata, se va schimba ceva dupa casatorie, voi fi mintit, voi fi inselat? Iata cateva semen care dovedesc ca partenerului tau ii este frica de angajament:

Semne evidente ca partenerul tau are frica de angajament
Semne evidente ca partenerul tau are frica de angajament[Sursa foto: PixaBay]

Nu ii place sa faca planuri

Nu are neaparat legatura cu ideea ca ii place sau nu sa petreaca timp cu tine, ci mai degraba ca traieste complet in prezent si nu se gandeste la viitorul vostru.

Ezita sa planifice activitati pe termen lung si evita discutiile legate de acestea, nu iti vorbeste cum ca sii-ar dori casatorie in viitor, ori o familie.

Se simte intr-o cusca daca deschizi subiectul angajament

Asemenea discutii se transforma deseori in panica, ori sunt pur si simplu complet evitate. Orice ai face, oricat de blanda ai fi cu el, pentru el acest subiect este unul tabu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Conversatiile sunt superficiale

Cand un barbat se teme in mod irrational de o relatie, acesta isi doreste sa mentina lucrurile simple, de suprafata. Nu vei avea parte de subiecte profunde langa el si nici nu iti va vorbi despre cele mai mari dorinte/vise ale sale.

Are impresia ca daca se deschide in fata ta, va deveni vulnerabil.

Nu exista atasament emotional

Atasamentul emotional este poate cel mai important aspect al unei relatii, iar pe voi va afecteaza mult, in sensul ca este exprimat la un nivel minim sau chiar deloc. Oricat de mult ti-ai dori tu sa construiesti aceasta legatura cu el, el este ezitant.

Nu vorbeste despre voi ca un cuplu

Evita sa va incadreze pe voi la acest nivel, pentru ca asta ar insemna ca este ceva foarte serios intre voi, o situatie permanenta, stabila, ceea ce il face sa devina anxios. Te face si pe tine mai departe sa te indoiesti de viitorul vostru.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Planurile lui nu te includ si pe tine

Cand deschide subiectul viitor, iti povesteste de planul lui de cariera, ori acea vacanta pe care vrea sa o faca, dar activitatile lui viitoare nu te includ si pe tine. Este ca si cum s-ar vedea deja singur in viitor.

Citeste si: Semne ca partenerul tau are frica de angajament



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies