Semne subtile ale destinului! Cum să recunoști dacă tu ești alegerea lui

Semne subtile ale destinului! Cum să recunoști dacă tu ești alegerea lui
Semne subtile ale destinului! Cum să recunoști dacă tu ești alegerea lui

Află din rândurile următoare care sunt semnele pe care le oferă un bărbat atunci când este atras de tine.

Iubirea are un limbaj specific, care adesea se traduce prin intermediul comportamentului pe care bărbatul respectiv îl are față de tine. Astfel, există anumite semne care îți dau de înțeles că tu ești alegerea lui și că își dorește ceva serios cu tine.

Descoperă din rândurile următoare care sunt aceste semne subtile și cum poți să îți dai seama că între tu ești alegerea lui.

 

Te face să te simți specială

Semne subtile ale destinului! Cum să recunoști dacă tu ești alegerea lui
Semne subtile ale destinului! Cum să recunoști dacă tu ești alegerea lui[Sursa foto: freepik]

Un bărbat care se simte atras doar de tine și își dorește să aibă ceva serios alături de tine, te va prioritiza. Astfel, va face din timpul petrecut în compania ta o prioritate și te va face să te simți specială. În acest caz, este vorba de gesturi mici, dar care spun lucruri foarte importante, cum ar fi modul în care te privește, cum se comportă când este în preajma ta, cât de grijuliu este cu tine.

Toate acestea sunt semne clare că tu ești prioritatea lui și că reprezinți mai mult decât o relație trecătoare.

Îți arată afecțiune în public

Atunci când lucrurile între voi devin serioase, iar ești alegerea lui, va dori să se afișeze cu tine și se va comporta ca atare în public. Astfel, bărbatul respectiv nu se va teme să își arate afecțiunea față de tine în public, să te țină de mână, să te ia în brațe, să meargă cu tine la evenimentele importante din viața lui, iar toate aceste lucruri vor

veni pur și simplu natural pentru că pur și simplu își dorește o relație serioasă cu tine.  

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Te implică în planurile lui de viitor

Citește și: Ce înseamnă, de fapt, o relație armonioasă? Cum se desfășoară legea atracției

Semne subtile ale destinului! Cum să recunoști dacă tu ești alegerea lui
Semne subtile ale destinului! Cum să recunoști dacă tu ești alegerea lui[Sursa foto: freepik]

Atunci când el este sigur că tu ești alegerea potrivită pentru el și vrea să construiască alături de tine o frumoasă poveste de iubire, va face în așa fel încât să te includă în planurile lui de viitor și cu siguranță că va face acest lucru fără să își dea seama. Astfel, nu va sta pe gânduri și va cumpăra bilete la concertul tău preferat, care va avea loc peste șase luni, te va consulta în privința destinațiilor de vacanță și va face planuri alături de tine despre locul unde vă veți petrece sărbătorile.

Pe de altă parte, unu bărbat care nu este sigur pe relația pe care o are în prezent va face foarte greu planuri în care să te includă și pe tine, chiar dacă vorbim de intervale de timp de doar o zi sau o săptămână, pentru că nu este sigur dacă la momentul respectiv va mai fi sau nu interesat de persoana ta sau poate va apărea altcineva în viața lui.

Te prezintă familiei și prietenilor

Citește și: Reguli pentru o relație sănătoasă de cuplu. Ghid detaliat cu reguli cheie pentru o Iubire sănătoasă și armonioasă!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Semne subtile ale destinului! Cum să recunoști dacă tu ești alegerea lui
Semne subtile ale destinului! Cum să recunoști dacă tu ești alegerea lui[Sursa foto: freepik]

Pe lângă faptul că îți arată afecțiune în public, un bărbat care își dorește să aibă o relație serioasă cu tine, va vrea să se afișeze cu tine și în fața prietenilor și familiei. Astfel, prietenii și familia constituie cele mai importante persoane din viața lui, iar acum că și tu faci parte din această categorie, va vrea să se asigure că aceștia te acceptă și va vrea să se laude cu prezența ta în compania lui.

Dorește să petreacă timp cu tine

Poate una dintre cele mai mari dovezi de iubire este timpul pe care îl petreci cu persoana respectivă. De aceea, un bărbat care se simte atras de tine și vrea să construiască o relație solidă alături de tine va face în așa fel încât să petreacă mult timp în compania ta, pentru a te cunoaște și pentru simplul fapt că îi face plăcere să fiți împreună.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Când timpul devine inamic! Cum să identifici semnalele clare că nu mai ești o prioritate în viața lui

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies