Semne subtile ca partenerul tau se preface ca te iubeste

Semne subtile ca partenerul tau se preface ca te iubeste
Semne subtile ca partenerul tau se preface ca te iubeste

Ai sentimentul ca esti implicata intr-o relatie serioasa si totusi ai anumite indoieli cu privire la partenerul tau?

Semne subtile ca partenerul tau se preface ca te iubeste. Ai sentimentul ca esti implicata intr-o relatie serioasa si totusi ai anumite indoieli cu privire la partenerul tau? Te gandesti oare daca el e la fel de sincer si deschis cu tine pe cat ai crezut ca este? Iata cateva semne subtile ca partenerul tau se preface ca te iubeste:

Incearca sa te schimbe pe tine si obiceiurile tale

In oricecuplu exista si diferente, cat si trasaturi mai putin agreabile. Dar acestea sunt gestionate prin comunicare si rezolvate ori respectate. Intr-o relatienesanatoasa, partenerul tau va dori probabil sa schimbe ceea ce nu ii place la tine. El iti cereastfel sa iti sacrifici propriul sine, astfel incat sa ii satisfacilui nevoile si sa il multumesti.

Nu se implica alaturi de tine pentru a gasi solutii la probleme

Este normalsa mai apara si conflicte si dezacorduri in relatii,insa este necesar ca ambii parteneri sa lucreze la rezolvarea problemelor existente. Asta inseamna asumarea responsabilitatii. Daca partenerul tau nu este interesat sa faca nimic din toate astea si se indeparteaza, asteptand sa se calmeze furtuna, inseamna ca nu ii pasa de ingrijorarile tale.

Semne subtile ca partenerul tau se preface ca te iubeste
Semne subtile ca partenerul tau se preface ca te iubeste[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Nu esti prioritatea lui

Partenerul tau anuleaza planurile prea des, invocand tot felul de scuze. Este normal ca acest lucru sa seintample uneori, insa nu este normal daca se intampla constant. Acest lucru denota ca nu esti o prioritate pentru el.

Isi aduce prea des in discutie fosta iubita

Sunt sanse ca partenerul tau sa nu isi fi uitat fosta iubita si tu sa fii doar o consolare pentru el.

Daca vorbeste prea multdespre ea ori te compara cu ea,inseamna ca inima si mintea lui inca au ramas blocate acolo si ca relatia voastra este doar o distragere a atentiei.

Citeste si: Cum poate fi iubirea daunatoare: Tipologia celor dependenti de iubire

Nu isi face planuri cu tine

Cand o relatie este adevarata si serioasa, planurile nu trebuie sa lipseasca.

Asta nu inseamna neaparat discutii profunde despre casatorie si copii, ci si lucruri mai simple, cum ar fi calatorii si intalnirea cu familia celuilalt.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies