Semne surprinzatoare care iti transmit ca ai nevoie de odihna! Uite de ce trebuie sa tii cont!

Semne surprinzatoare care iti transmit ca ai nevoie de odihna! Uite de ce trebuie sa tii cont!
Semne surprinzatoare care iti transmit ca ai nevoie de odihna! Uite de ce trebuie sa tii cont!

Esti mai impulsiva decat in mod normal - De la un timp, dimineata esti tentata sa consumi alimente bogate in calorii goale? Sau ai observat ca arunci sume mari de bani pe lucruri de care nu ai neaparata nevoie?

Lipsa somnului poate fi de vina pentru aceste noi obiceiuri. Cu cat dormi mai putin, cu atat esti tentata sa iei decizii mai putin bune, fiindca atunci cand organismul este obosit, cortexul prefrontal este afectat.

Uiti cu usurinta- Si scaderea capacitatii de concentrare este un semn ca trebuie sa te odihnesti mai mult. Somnul de calitate contribuie la imbunatatirea memoriei si la consolidarea procesului emotional.



Iti este foame mai mult decat de obicei- Lipsa somnului duce la cresterea apetitului din cauza ca deregleaza cei doi hormoni-cheie din corp- leptina si grelina. Leptina este hormonul care iti spune cand trebuie sa te opresti din mancat, in timp ce grelina iti transmite semnale ca organismul tau are nevoie de mancare.

Te certi des cu partenerul tau-
Si acesta este un semn care ar trebui sa-ti dea de gandit.
Studiile efectuate de-a lungul timpului arata ca certurile in cuplu apar mai ales in perioadele in care partenerii sunt obositi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies