Semnificatia florilor. Ce simbolizeaza florile pe care le-ai primit! Garoafele te avertizeaza!

Semnificatia florilor. Ce simbolizeaza florile pe care le-ai primit! Garoafele te avertizeaza!
Semnificatia florilor. Ce simbolizeaza florile pe care le-ai primit! Garoafele te avertizeaza!

Se apropie aniversarea ta sau o alta ocazie speciala pentru tine, asa ca esti sigura ca vei primi foarte multe buchete de flori si cuvinte frumoase? Daca nu iti putem spune exact daca urarile sunt sincere,  ceea ce putem face in schimb este sa te ajutam sa dezlegi mesajele ascunse ale florilor primite! Afla ce simbolizeaza ele, fie ca sunt asezate in buchete sau in cutii cu flori deosebite!


Bujorii

Aceste flori cu un design care emana bogatie si vitalitate sunt asociate cu o multime de semnificatii. In majoritatea cazurilor, ei sunt folositi drept simbol pentru dragostea sincera, pentru prosperitatea financiara dar pot trada chiar si o oarecare timiditatate sau retinere a persoanei care ti le-a oferit. Asadar, daca nu cumva ai primit un buchet de bujori atunci cand ai fost avansata la locul de munca, nu exclude posibilitatea ca cel care ti i-a oferit sa te admire...in

secret, dar sa ii fie teama sa-si arate sentimentele. Oricum ar fi, se crede ca bujorii aduc noroc oricui ii primeste, deci nu ai de ce sa iti faci griji daca i-ai primit in dar!


Crinii

In anumite parti ale lumii, crinii de culoare mov sunt asociati cu ideea de regalitate. Si totusi, indiferent de culoare, fie ca sunt roz, albi sau galbeni ei sunt o dovada a sperantei si a loialitatii.

In acelasi timp, ei pot reprezenta o modalitate eleganta de a transmite sentimente de incurajare. Puritatea este o alta caracteristica asociata florii de crini, motiv pentru care crinii erau folositi in antichitate pentru a crea buchetele tinerelor mirese. Daca ai primit un buchet de crini de la un amic sau de la iubitul tau, poti fi sigura de loialitatea lor!

 

Trandafirii

Deloc surprinzator, clasicii trandafiri- in special cei rosii- sunt oferiti, adesea, de catre persoana iubita. Acest lucru nu este de mirare, avand in vedere ca trandafirii sunt un simbol al iubirii si al perfectiunii, motiv pentru care sunt cadoul ideal pentru ocaziile care aniverseaza dragostea. Din contra, cineva apropiat ti-a dat in dar un buchet de trandafiri galbeni? Cel mai probabil ca nu te vede decat ca pe o amica! Pe de alta parte, daca primesti un trandafir nemuritor de la partenerul tau, dragostea voastra va dura exact atat cat rezista un trandafir criogenat!


Orhideea

Potrivit specialistilor floristi, aceasta floare exotica simbolizeaza erotismul, luxul si puterea. De fapt, spun ei, orhideele transmit un mesaj de impact oricui le primeste, care se poate traduce, in mod direct prin "Te vreau!", daca ne referim la latura erotica. De asemenea, orhideele pot fi daruite in semn de recunoastere a autoritatii cuiva, deci daca vrei, la randul tau, sa ii oferi un dar sefei, probabil ca aceste flori sunt ideale...doar

daca ea nu cunoaste cealalta semnificatie a florii!


Garoafele

Desi sunt flori simple, ele sunt utilizate pentru a crea aranjamente florale de inspiratie rustica. Totusi, atunci cand primesti mai multe garoafe, fara ca acestea sa fie combinate cu alte tipuri de flori, ar trebui sa stii ca ele reprezinta dispretul sau refuzul. Aceasta simbolistica este atribuita in special garoafelor de culoare galbena.

Ai grija la semnalele transmise de flori!



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cum sa scapi de gazele la stomac

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Hipotiroidismul duce la creşteri în greutate. Motive mai puţin ştiute pentru care ne îngrăşăm

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies