Semnificatia iei romanesti si puterea ei magica! De ce orice femeie trebuie sa o poarte

Semnificatia iei romanesti si puterea ei magica! De ce orice femeie trebuie sa o poarte
Semnificatia iei romanesti si puterea ei magica! De ce orice femeie trebuie sa o poarte

Femeia este frumoasa in doua ipostaze: cand e mireasa si cand este imbracata in ie. V-ati gandit vreodata care este, de fapt semnificatia iei, pe langa faptul ca e haina identitatii noastre?

Lucruri absolut impresionante ies la iveala. Pe cat de simplu este croiul ei, pe atat de adanca este semnificatia. Ia are la baza patru bucati identice de tesatura: doua- pentru maneci si doua- pentru fata si spatele camasii. Cu putina imaginatie vedem ca aceste patru bucati de panza formeaza o cruce.

De aceea orice femeie ar trebui sa aiba in garderoba sa macar o ie, una veritabila, la fel ca cele pe care le-au purtat, cu ani si ani in urma, bunicile si strabunicile noastre.



Ia romaneasca si chackra


Pe o ie romaneasca observam crucea cu brate egale, steaua cu opt colturi, rombul, spirala simpla, patratul. Toate acestea sunt angrenaje de miscare in circulatie a bioenergiei micro si macrocosmice si dateaza din mileniul IV i. Ch.

Principesa Ileana, Principesa Elena, Regina Maria

Toate au purtat cu mandrie ia romaneasca. Dintre toate, cea care a transformat ia în stilul vestimentar personal a fost Majestatea Sa Maria, regina a Romaniei, principesa a Romaniei.


Nepoata a reginei Victoria a Marii Britanii si sotie a printului Ferdinand de Hohenzollern, Regina Maria a ramas in memoria poporului roman ca artista, soldat, diplomat, dar si o iubitoare de arta populara.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Sursa



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies