Semnificatia numelui: ce reprezinta numele Ciprian

Semnificatia numelui: ce reprezinta numele Ciprian
Semnificatia numelui: ce reprezinta numele Ciprian

Semnificatia numelui Ciprian. Este o forma in limba romana a numelui "Cyprianus", folosit ca nume de familie in Roma Antica. Se poate recunoaste cu usurinta faptul ca numele este un derivat de la numele insulei Cipru cu sufixul "-an", iar semnificatia acestuia este "din Cipru". Se pare ca printre cei mai cunoscuti purtatori ai numelui a fost Sfantul Cyprian, un fost episcop al Cartaginei, devenit martir pe vremea Imparatului Valerian in secolul al III-lea.

Semnificatia numelui Ciprian. Purtatorii numelui de "Ciprian" sunt plini de resurse, dinamici si rapizi in gandire. Poseda o energie dovedita in orice imprejurare si le place sa isi asume riscuri, neluand in seama durerea. Sunt adesea intr-o graba continua, rabdarea nefiind un punct forte, dar isi fac mereu planuri pe care abia asteapta sa le puna in aplicare. Putem spune ca sunt subtili si rapizi, avand tendinta de a crede ca pot realiza orice, dar sunt intr-o competitie continua, fiind stimulati de provocari.



Semnificatia numelui Ciprian. "Ciprian" in alte limbi: numele este adesea intalnit la popoarele latine, in celelate tari nefiind prea popular. In italiana, portugheza si spaniola exista varianta "Cipriano", dar spaniolii mai folosesc si forma "Cebrián", iar in galiciana se foloseste forma de "Cibrán".



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Semnificatia numelui: ce reprezinta numele Aurel

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies