Semnificația numelui, în funcție de inițială

Semnificația numelui, în funcție de inițială
Semnificația numelui, în funcție de inițială

Aflați din rândurile următoare care este semnificația numelui în funcție de inițială.

De multe ori destinul nostru în viață este influențat de anumite atribute care ni se acordă la naștere, cum ar fi data nașterii sau numele pe care îl purtăm de-a lungul vieții și care de cele mai multe ori ne definește.

Așadar, potrivit specialiștilor în numerologie, numele poate să aibă o însemnătate aparte și să ne influențeze întreg parcursul în viață.

În cadrul unei emisiuni, numerologul Eduard Agachi a oferit mai multe detalii cu privire la cum ne influențează inițiala destinul nostru în viață, aceasta având o însemnătate aparte pentru că

reprezintă prima literă din nume.

Cum influențează inițiala parcursul nostru în viață

Citește și: Greșelile din viața trecută pot fi corectate în funcție de data nașterii

Semnificația numelui, în funcție de inițială
Semnificația numelui, în funcție de inițială[Sursa foto: freepik]

Potrivit specialistului în numerologie, inițiala corespunde cu tipul nostru de mentalitate, cu preconcepțiile noastre, cu modul în care gândim, vedem lumea și ne raportăm la lume, având astfel o influență aparte asupra parcursului nostru în viață.

 „ Omul face fie conștient, fie inconștient anumite raportări față pe numele pe care îl purtăm fiecare. Inițiala este ceea ce intră prima oară în contact cu mediul înconjurător din partea noastră. Este ceea ce descrie inițiativa pe care o are omul în general pentru că este izbucnirea noastră primordială. Litera respectivă cumva ne predispune tot parcursul nostru din viață. ”, a explicat specialistul în domeniu.

Ce semnifică numele în funcție de inițială

Citește și: Ultima cifră din anul nașterii, secretul destinului nostru

Semnificația numelui, în funcție de inițială
Semnificația numelui, în funcție de inițială[Sursa foto: freepik]

Potrivit specialistului în domeniu, pentru a afla semnificația fiecărei inițială, acestea trebuie atribuite unei cifre de la 1 la 9 astfel:

Cifrei 1 îi corespund inițialele A, J și S.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cifrei 2 îi corespund inițialele B, K și T.

Cifrei 3 îi corespund inițialele C, L și U.

Cifrei 4 îi corespund inițialele D, M și V.

Cifrei 5 îi corespund inițialele E, N și W.

Cifrei 6 îi corespund inițialele F, O și X.

Cifrei 7 îi corespund inițialele G, P și Y.

Cifrei 8 îi corespund inițialele H, Q și Z.

Cifrei 9 îi corespund inițialele I și R.

Fiecare literă are un corespondent într-o cifră.

Așadar, prin însumarea cifrelor, prin anumite calcule pe care noi le facem, vom ajunge la mai multe interpretări numerologice obiective, adică ceea ce te caracterizează pe tine din momentul în care ai primit numele respectiv .”, a explicat specialistul în numerologie.

Cifra 1- A, J și S 

Persoanele a căror inițială corespunde cu cifra 1 sunt oamenii care vin cu inițiativa atunci când este vorba de ceva în viață.

Potrivit specialistului în domeniu, acești oameni reușesc mereu să se strecoare și tot timpul caută să avanseze să treacă nivele.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cifra 2- B, K și T 

În privința persoanelor cărora le corespunde cifra 2 întâlnim un sentiment de îndoială în toate deciziile pe care le iau și în fiecare parcurs al vieții lor, aceste persoane făcând o mulțime de calcule interioare până să ia o decizie.

Cifra 3- C, L și U 

3-ul în general reprezintă o cifră atractivă, o cifră căreia îi place să absoarbe, dar să și ofere înapoi. Tot timpul 3-ul are ceva de oferit, dar are nevoie și de un feed-back. 3-ul în general se hrănește din feed-back .”, a explicat specialistul în domeniu.

Cifra 4- D, M și V 

Potrivit specialistului în domeniu, 4 este o cifră a stabilității, a echilibrului. Astfel, persoanele a căror inițială corespunde cu cifra 4, caută mai mult simetria în viață și au tot timpul nevoie de armonie interioară și de echilibru.

Semnificația numelui, în funcție de inițială[Sursa foto: pexels]

Cifra 5- E, N și W 

Persoanele a căror inițială corespunde cu cifra 5 sunt persoane nonconformiste care pentru ei nu există reguli, ghidându-se întotdeauna în viață după propria intuiție.

Cifra 6- F, O și X 

Potrivit specialistului în numerologie, cifra 6 reprezintă armonie și echilibru. Astfel, aceste persoane caută să își găsească echilibrul în viață și încearcă pe tot parcursul vieții să se perfecționeze.

Cifra 7- G, P și Y 

În cadrul inițialelor care corespund cu această cifră, întâlni oameni mai ascunși, mai spirituali, oameni introvertiți cărora le este greu să trăiască în colectivitate.

Cifra 8- H, Q și Z 

Cifra 8 reprezintă energia puternică a celor care vor să transforme, să domine și să conducă lumea. Astfel, acești oameni vor căuta mereu să schimbe regulile.

Cifra 9- I și R 

Persoanele a căror inițială corespunde cu cifra 9 sunt oamenii revoluționari, care și ei la rândul lor își doresc să schimbe lumea. Acești oameni au o frământare interioară tot timpul și mereu își doresc să caute sau să schimbe ceva.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cum se calculează compatibilitatea în numerologie. Află dacă vă potriviți sau nu

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies