Sentimentele care l-au încercat pe Jean de la Craiova în momentul în care tatăl lui s-a stins din viață. “Am simțit că urmez și trebuie să iau eu tot în piept.”

Sentimentele care l-au încercat pe Jean de la Craiova în momentul în care tatăl lui s-a stins din viață. “Am simțit că urmez și trebuie să iau eu tot în piept.”
Sentimentele care l-au încercat pe Jean de la Craiova în momentul în care tatăl lui s-a stins din viață. “Am simțit că urmez și trebuie să iau eu tot în piept.”

Jean de la Craiova a vorbit despre un moment trist pentru el, atunci când și-a pierdut tatăl.

Cunoscutul artist Jean de la Craiova și-a deschis sufletul, în cadrul Un podcast MISTO by Bursucu, acolo unde a vorbit despre sentimentele care l-au încercat în momentul în care tatăl lui s-a stins din viață. A făcut o comparație uluitoare cu un copac bătrân și un lăstar, care își face apariția lângă trunchi, dar care, la un moment dat, trebuie să-i facă loc noului copac să crească.

A simțit că nu mai are cu cine să se sfătuiască, deoarece făcea acest lucru până atunci, astfel că a rămas doar cu amintirea vorbelor și sfaturilor pe care i le oferea anumite situații. 

“Tata, indiferent, este creatorul tău. Da. (Nr. A simțit că a pierdut o parte din el). Am simțit, exact ce spuneam, că urmez și trebuie să iau eu tot în piept. Nu mai am doar 60% responsabilitate în viață, nu mai am cu cine să mă sfătuiesc, ca ADN, compatibilitate.

Dintr-un copac mai răsare o creangă mai vie decât el. Cel mare se vestejește și rămâne lăstarul. Apoi vine și îl taie pentru că îl incomodează pe cel mic, crește greu. Te gândești în mii de feluri și zici: “gata, acum eu.” Vezi mai larg, mai deschis. Nu mai ai cui să spui: “tată, vreau să fac așa.” Doar îți amintești: “parcă așa era, așa mi-a zis. Uite că s-a adeverit acum, dacă eu făceam așa, poate nu era.”
Mă sfătuiam cu el, da, vorbeam.”,
a povestit Jean de la Craiova.

Au fost mulțumiți părinții artistului de el?

Citește și: Jean de la Craiova, amintiri de la primele sale cântări! „Dimineața, pe soarele ăla, ia-o cu chitara pe jos. Mergeam pe jos, veneam seara la nuntă. Am bătături de la pantofi, de la ziare.”

Jean de la Craiova
Jean de la Craiova[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Jean de la Craiova, adevăratul motiv pentru care a locuit alături de soacra lui timp de 10 ani!„Mi-a ajutat Dumnezeu și am făcut căsuța, am făcut familia.”

Jean de la Craiova a vorbit despre mulțumirea pe care a adus-o părinților  prin ceea ce a făcut în viață, doar că a stat mereu departe de ei pentru a nu se obișnui cu prezența lor.

A vrut ca durerea plecării să nu-l dărâme, astfel că de multe ori era doar în trecere pe la casa părintească. 

“Da. (Nr. Părinții lui au fost mulțumiți de el). Dar tot de frica asta, am fost cam departe de ei mereu, doar prin trecere, foarte rar, pentru că nu am vrut să mă obișnuiesc să fiu cu ei. N-am vrut să mă obișnuiesc cu ei, iar atunci când pleacă, să mă dărâme.”,

a mai spus artistul.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Jean de la Craiova
Jean de la Craiova[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Jean de la Craiova, adevăratul motiv pentru care a locuit alături de soacra lui timp de 10 ani!„Mi-a ajutat Dumnezeu și am făcut căsuța, am făcut familia.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este românca ce a impresionat la nunta cu un milionar indian, îmbrăcată din cap până în picioare în aur

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies