„Separat ne e mai rău decât ne e împreună” Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat

oana roman s a impacat cu marius
Oana Roman și iubitul ei

Este bine cunoscut faptul că Oana și Marius se despart și se împacă de multe ori. Acum o lună, cei doi au ajuns iar în pragul despărțirii, iar în prezent au decis să își repare povestea de dragoste.

Cele două vedete au mărturisit care sunt motivele neînțelegerilor dintre ei.

Oana Roman și Marius Elisei se despart și se împacă constant

oana roman relatie
Oana Roman și Marius Elisei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Oana Roman și Marius Elisei, surprinși din nou împreună, după zvonurile despărțirii

Chiar în ziua când Oana și partenerul ei de viață au împlinit 8 ani de căsnicie, au ajuns în pragul despărțirii.

Situația nu a durat prea mult timp, deoarece aceștia s-au împăcat, după doar o lună. Astfel, Marius și Oana au demonstrat că nu pot sta prea mult departe unul față de celălalt.

Care sunt motivele pentru care Oana Roman și Marius Elisei nu se înțeleg.

Oana și Marius formează un cuplu de mai bine de 8 ani, căsătorindu-se în anul 2014. Recent, au ales să divorțeze, însă și-au surprins fanii când au anunțat că se împacă.

Cei doi  au făcut o regulă din faptul că se despart și apoi se împacă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cei doi au apărut împreună la o emisiune și au făcut mărturisiri despre povestea lor amoroasă. Vedeta și soțul ei au explicat care sunt motivele neînțelegerilor dintre ei. Totuși, ei spun că le este mai bine împreună, decât separat.

„El a făcut niște pași de data asta. Cumva, ne dăm seama că separat ne e mai rău decât ne e împreună. Nu doar el a greșit de-a lungul timpului, și eu le am pe ale mele. El nu vorbește ca mine, este mai introvertit. Eu vorbesc, eu mă descarc și peste 5 minute mi-a trecut. El nu este așa. Uneori încercăm să vorbim și nu vrea să vorbească, și atunci comunicarea e mai grea.

”, a spus Oana Roman.

„Nu sunt ușor de suportat” Ce mărturis ește Oana Roman despre relația ei  

oana roman
Oana Roman[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este soțul Oanei Roman.  „În ceea ce privește creșterea acestui copil nu pot spune că ne-am contrazis de foarte multe ori"

Oana Roman recunoaște că amândoi au o parte din vină pentru problemele pe care le întâmpină. Vedeta mărturisește că este o persoană dificilă și că își dorește să schimbe anumite părți din comportamentul ei. Ca în fiecare relație, Oana și Marius au perioade bune și perioade mai dificile. Amândoi se zbat ca relația lor să meargă.

„Avem momente când reușim să comunicăm foarte bine, dar sunt momente în care vedem lucrurile diferit și poate nu reușim să ne ascultăm cum trebuie.

Poate dacă am fi altfel ne-am plictisi. Eu a trebuit să învăț să las de la mine, să nu mai fiu atât de impulsivă cum eram. Nu sunt ușor de suportat, sunt conștientă.”, a declarat Oana.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cei doi își doresc să îndrepte lucrurile dintre ei, în special pentru fiica lor, Isabela, în vârstă de 8 ani.

„Nu trebuie să mă schimb doar eu.” Marius Elisei spune ce trebuie să facă Oana Roman

oana roman si marius elisei
Oana Roman și Marius Elisei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Am și eu momente proaste și zile proaste, mai cad și eu psihic, moral câteodată”. Oana Roman, despre cum depășește momentele dificile din viață

Partenerul Oanei a spus în cadrul emisiunii că schimbarea trebuie să vină și din partea iubitei lui. Marius susține că au discuții în contradictoriu, pentru că au personalități total diferite.

„Nu trebuie să mă schimb doar eu. Eu nu trebuie să îi spun ce să schimbe. Ea trebuie să vadă singură. Problema este că vedem diferit, realizăm diferit, dar rezultatul este la fel”   a spus Marius Elisei.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Sper să nu mor”. Vlăduța Lupău are probleme grave în sarcină

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies