Șerban Huidu a vorbit despre cele două accidente care i-au marcat viața: „Pentru mine a fost mai greu primul accident! Am învățat din nou lucruri, să merg, să vorbesc.”

Șerban Huidu a vorbit despre cele două accidente care i-au marcat viața: „Pentru mine a fost mai greu primul accident! Am învățat din nou lucruri, să merg, să vorbesc.”
Șerban Huidu a vorbit despre cele două accidente care i-au marcat viața: „Pentru mine a fost mai greu primul accident! Am învățat din nou lucruri, să merg, să vorbesc.”

Prezentatorul TV a avut două mari cumpene în viața sa.

Șerban Huidu, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de la noi din țară, a trecut în urmă cu mai bine de un deceniu prin două situații extrem de dificile. În decembrie 2010, realizatorul TV a fost la un pas să-și piardă viața într-un accident de schi, iar la mai puțin de un an de la acel grav incident, Șerban Huidu a provocat un accident auto în urma căruia 3 oameni s-au stins din viață.

Invitat în cadrul podcastului „Vin de-o poveste”, Șerban Huidu a vorbit despre acele două mari cumpene din viața sa.

Șerban Huidu, afectat mai mult de accidentul la schi decât de cel auto

Citește și: „Sunt lucruri pe care nu le poți explica logic oricât ai vrea.” Ce s-a întâmplat în același moment când Șerban Huidu a avut un accident în Austria

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Șerban Huidu vorbește despre cele două accidente care i-au marcat viața
Șerban Huidu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Eu și Schumacher am avut accident în aceeași zi! Au fost 12 injecții.” Șerban Huidu, despre filmul accidentului de la ski, care l-a băgat în spital

Deși în urma accidentului auto au pierit 3 oameni nevinovați, Șerban Huidu susține că a fost mai afectat de accidentul la schi decât de cel auto, din cauza unor incapacități pe care le-a avut în urma impactului.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Pentru mine, personal, uman vorbind, pentru mine a fost mai greu primul accident, pentru că a trebuit să mă adaptez la niște realități.

Al doilea accident a fost mai simplu pentru mine, deși a fost mai grav, pentru că am făcut eu pace cu mine. Am pus pe o hârtie ce puteam face să se întâmple, ce puteam face să nu se întâmple. Mie mi-a dat pozitiv, din punctul meu de vedere. Atunci am avut puterea să accept toate răutățile care vin, că eu știu exact ce s-a întâmplat acolo. Din punctul meu de vedere, primul accident a fost mult mai complicat, pentru că a trebuit să mă adaptez unor situații cu care nu eram deloc obișnuit.
Vulnerabilitate, lucruri pe care voiam să le fac și nu le puteam face. Am învățat din nou lucruri, să merg, să vorbesc. Complicat. Foarte complicat. Pentru mine, personal, primul accident a fost mult mai grav. La al doilea, valul de ură, eram destul de obișnuit cu ura. Nu m-a afectat atât de mult. Din punctul de vedere al emisiunii, cred că primul accident a fost cel care a dus la ruptură, nu al doilea.
Al doilea a fost cireașa de pe tort. Primul accident a făcut ca invidia să dea la o parte celălalt sentiment, ăla bun, admirația. Primul accident a scos invidia din oameni
.”, a declarat prezentatorul TV.   

Șerban Huidu vorbește despre cele două accidente care i-au marcat viața
Șerban Huidu [Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Tily Niculae, despre exemplul pe care i l-a oferit tatăl său: „Eu pe tata l-am văzut când spăla rufele în cadă, că noi nu aveam mașină de spălat! Îmi făcea de mâncare, când mama se simțea rău.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies