Serdar, decizie radicală

Serdar, decizie radicală
Serdar, decizie radicală

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Poveste din Anatolia”, difuzat la Kanal D, Taner este sfâșiat de durere, în urma deciziei frumoasei Dilek, de a relua relația cu fostul logodnic.

Taner află cu stupoare despre decizia femeii iubite de a-i mai acorda o șansă fostului logodnic, însă nu știe ce anume a determinat-o pe acesta să facă acest pas. Taner nici nu se mai poate bucură de faptul că brevetul pentru invenția s-a i-a revenit, și singura situație care îl acaparează este iubirea ce i-o poartă lui Dilek.

În familia lui Taner este mare bucurie atunci când Sefer decide să o ceară în căsătorie pe Zahide.

Frumoasa soră a lui Taner, rămasă singură să-și crească cei trei copii, după ce soțul i-a părăsit, îi împărtășește sentimentele lui Sefer și așteaptă cu nerăbdare marele eveniment din viețile lor.

Care va fi decizia lui Serdar atunci când se întâlnește cu Dilek și, cine este persoana care va interveni în viața lui Zahide, chiar în ziua logodnei cu Sefer, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul epsiod din serialul “Poveste din Anatolia”, difuzat numai la Kanal D. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Plăcințele cu dovleac, rețeta bunicii Gherghina de pe TikTok! „Ce bine arată. Sunt o bunătate!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

De ce a renunțat Claudia Pătrășcanu la unghiile lungi. Întâmplarea care a făcut-o să stea departe de saloanele de manichiură. “Nu m-am descurcat cu unghiile lungi și drept dovadă, am pățit-o!”

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies