Serghei Mizil, gasit mort in Dunare! Povestea din spatele imaginilor care au socat Romania!

Serghei Mizil, gasit mort in Dunare! Povestea din spatele imaginilor care au socat Romania!
Serghei Mizil, gasit mort in Dunare! Povestea din spatele imaginilor care au socat Romania!

Serghei Mizil este protagonistul productiei “Marilena”, unde a jucat alaturi de nume mari precum Cecilia Barbora sau Cornel Palade, rolul unui om de afaceri controversat. In film personajul interpretat de Serghei Mizil este ucis cu sange rece de interlopi si aruncat in Dunare.

In pelicula care a si rulat pe marile ecrane, in urma cu cativa ani, personajul interpretat de fiul fostului demnitar comunist Paul Niculescu-Mizil este asasinat intr-un mod terifiant, iar trupul ii este aruncat in Dunare, spre disperarea familiei care il gaseste intr-o stare jalnica.

Rolul l-a prins de minune pe Serghei Mizil. In ciuda faptului ca acesta nu are studii de specialitate, rolul lui a fost extrem de apreciat de producatori si de public si a primit numeroase oferte de a mai juca si in alte productii.

Povestea din spatele imaginilor care au socat o tara intreaga a dezvaluit-o chiar el

" Cand au aparut pozele in presa au fost unii care nu au citit articolele... Au vazut doar imaginile si au sunat-o pe Cora s-o intrebe daca am murit. Adevarul e ca machiajul a fost genial, pana si eu am crezut ca sunt un cadavru. Ala a fost un rol pe gustul meu.

Multi mi-au zis ca de fapt nu am jucat, ca ala sunt eu", a declarat simpaticul afacerist.In filmul "Marilena", Mizil i-a dat viata lui Radu, un roman care se intoarce in tara dupa ce emigrase in Canada, se implica intr-o afacere ilicita si este ucis cu sange rece de interlopi.

Nu este singurul care participa in filme. Vezi mai jos si pe Madalina Ghenea. 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. Cele mai NOROCOASE zodii in saptamana 8 - 14 iulie: au parte de dragoste si multi bani

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies